Δεύτερο Πρόγραμμα – ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ «Εκπαίδευση στη φυλακή» 03.02.2017

Δεύτερο Πρόγραμμα – ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ «Εκπαίδευση στη φυλακή» 03.02.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Έγκλημα στα ερτζιανά»

«Εκπαίδευση στη φυλακή»

Η εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος «Έγκλημα στα ερτζιανά», την οποία επιμελείται και παρουσιάζει το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.), την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, φιλοξενεί τον διευθυντή του Γυμνασίου & Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, Πέτρο Δαμιανό.

Ο κ. Δαμιανός αποκαλύπτει στη Μάρθα Λεμπέση και στον Διονύση Χιόνη την ιστορία της δημιουργίας του πρώτου Γυμνασίου και Λυκείου στη φυλακή ανηλίκων, μιλάει για τους συνεργάτες και τους μαθητές του, για τις δυσκολίες, τις επιτυχίες,  τα όνειρά του σχετικά με την εκπαίδευση νεαρών κρατουμένων, καθώς και για τη σημασία της για την επανένταξη στην κοινωνία.

Όλα αυτά, με τη συνοδεία τραγουδιών σπουδαίων δημιουργών (Α. Καλδάρας, Μ. Ελευθερίου, Γ. Μαρκόπουλος, Λ. Κηλαηδόνης κ.ά.), που μιλούν για σχολεία, δασκάλους και μαθητές.

Εκπαίδευση στη φυλακή, Εγκληματολογία και ελληνικό τραγούδι σε αρμονική σύνθεση την προσεχή Παρασκευή 03/02/2017 στις 19:00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας!

Επιμέλεια εκπομπής: Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος (ΚΕ.Μ.Ε.).

Ομάδα παρουσίασης της εκπομπής: Αναστασία Χαλκιά, Διονύσης Χιόνης, Φώτης Σπυρόπουλος, Μάρθα Λεμπέση, Εύη Ανδρουλάκη, Αντωνία Καστρινάκη.

Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 & 102,9!

Info:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε Παρασκευή, ώρα 19:00-20:00

Εκπομπή: «Έγκλημα στα ερτζιανά»

«Εκπαίδευση στη φυλακή»

Live Streaming: webradio.ert.gr/deftero

Facebook: www.facebook.com/defteroprogramma.fm