ΕΡΤ2 – «Οι έξι αδελφές» – Γ΄ Κύκλος 22.02.2017

ΕΡΤ2 – «Οι έξι αδελφές» – Γ΄ Κύκλος 22.02.2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Οι έξι αδελφές»

(Seis hermanas / Six sisters)

 Έναρξη Γ΄ κύκλου: Από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε μέρα, στις 19:00  

 Seis hermanas Six sisters (11)  Από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε μέρα στις 19:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– τον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016.

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα),  Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα).

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια.

 Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:00

(Γ΄ Κύκλος). Επεισόδιο 1ο. Η Ντιάνα ανακοινώνει στις αδελφές της ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Αλόνσο και να μετακομίσει στο Λονδίνο. Το νέο προκαλεί έκπληξη στις Σίλβα, αλλά κυρίως στον Σαλβαδόρ, ο οποίος δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη σχέση.  Η Ντιάνα ωστόσο, ανυπομονεί ν’ αρχίσει μια νέα ζωή, γρήγορα όμως θα συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Η Μπιάνκα εξακολουθεί να υποφέρει στο γάμο της και αισθάνεται όλο και περισσότερο να έλκεται από τον Κριστόμπαλ. Στο μεταξύ, ο Χερμάν κάνει στην Αντέλα μια πρόταση για να περάσουν μαζί περισσότερο χρόνο, πρόταση που θα προκαλέσει σκάνδαλο.

(Γ΄ Κύκλος). Επεισόδιο 2ο. Η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ ζουν κρυφά τον παράνομο έρωτά τους, όμως μια ξεχασμένη καρφίτσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου θα έχει σοβαρές συνέπειες. Στο μεταξύ, ο Λουίς προτείνει στη Φραντζέσκα να δουν ένα σπίτι για να μετακομίσουν, αλλά εκείνη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειάς της μέχρι να γεννήσει.

Από την άλλη πλευρά, η Αντέλα αποφασίζει να δουλέψει με τον Χερμάν στο κατάστημα, όμως δεν θα αποφύγει τα σχόλια του κόσμου.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:00

(Γ΄ Κύκλος). Επεισόδιο 3ο. Η Ντιάνα επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις στον Σαλβαδόρ για τη συμπεριφορά της και εκείνος ελπίζει ότι μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Εκείνη που δεν έχει καμιά ελπίδα είναι η Φραντζέσκα, η οποία προσπαθεί να δώσει τέλος στο πρόβλημά της με βίαιο τρόπο.

Ο Ροδόλφο απαξιώνει συνεχώς τη σύζυγό του Μπιάνκα και της ανακοινώνει ότι το μόνο που περιμένει από εκείνη είναι να συνεχίσει το όνομα των Λοϊγκόρι, κάνοντας ένα αγόρι. Από την άλλη πλευρά, ο Χερμάν επισκέπτεται την Καρολίνα στο φρενοκομείο, η κατάσταση της οποίας φαίνεται να βελτιώνεται, άλλα μόνο επιφανειακά.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:00

(Γ΄ Κύκλος). Επεισόδιο 4ο. Οι αδελφές Σίλβα διαφωνούν για τους καλεσμένους στο γάμο της Φραντζέσκα.Το βασικό πρόβλημα είναι να αποφασίσουν αν θα καλέσουν την Ελίσα. Η Ελίσα ωστόσο, έχει άλλες ανησυχίες. Μόλις γνώρισε ένα νέο, τον Λεοπόλδο, με τον οποίο είναι ξετρελαμένη.

Η δόνα Ντολόρες επισκέπτεται την Καρολίνα και της ανακοινώνει ότι η Αντέλα έχει πάρει τη θέση της, τόσο στο κατάστημα όσο και στη ζωή  του γιου της.

(Γ΄ Κύκλος). Επεισόδιο 5ο. Η μέρα του γάμου του Λουίς με τη Φραντζέσκα πλησιάζει και η Ντιάνα ζητάει από τον Σαλβαδόρ να τη συνοδεύσει εκείνος στην εκκλησία. Η Αντέλα ανακαλύπτει ότι ο Χερμάν επισκέπτεται κρυφά τη σύζυγό του και τον κατηγορεί για τα ψέματα που της λέει.

Η Σίλια και η Αουρόρα συμφιλιώνονται τώρα που η Πέτρα δεν μένει πια στο σπίτι των αδελφών, ενώ η Μπιάνκα υφίσταται τις προσβολές τόσο της Μαρίνας όσο και της πεθεράς της. Τη μεγαλύτερη ωστόσο προσβολή τη δέχεται από το σύζυγό της…

Η Φραντζέσκα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να κρύψει τη θλίψη της τη μέρα του γάμου της, ενώ ο Ενρίκε μαθαίνει ότι πατέρας του παιδιού της είναι ο γιος του, Γκαμπριέλ και τον προτρέπει να σταματήσει το γάμο.

Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.