ΕΡΤ – Παγκόσμιο Συνέδριο Δημόσιων Τηλεοράσεων INPUT 7 – 11.05.2017

ΕΡΤ – Παγκόσμιο Συνέδριο Δημόσιων Τηλεοράσεων INPUT 7 – 11.05.2017

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Δημόσιων Τηλεοράσεων INPUT  (International Public Television) υποδέχονται στη Θεσσαλονίκη από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2017, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η ΕΡΤ, η TV 100, το Goethe-Institut Thessaloniki και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των τηλεοπτικών φορέων δημόσιου χαρακτήρα από όλο τον κόσμο. Σε αυτές τις συναντήσεις οι δημόσιοι τηλεοπτικοί φορείς, οι εργαζόμενοι σε αυτούς, καθώς και οι δημιουργοί των προγραμμάτων μοιράζονται ιδέες, τεχνογνωσία και την πίστη τους στον ρόλο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Οι άνθρωποι του INPUT είναι οι ίδιοι στελέχη δημόσιων τηλεοπτικών φορέων και κάθε χρόνο εργάζονται εθελοντικά για τη διοργάνωση της συνάντησης. Μετά το Τόκιο 2015, το Κάλγκαρι 2016 και πριν τη Νέα Υόρκη 2018, η Θεσσαλονίκη επελέγη να υποδεχτεί τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών από τις πέντε ηπείρους.  Το 41ο INPUT διεξάγεται για πρώτη φορά στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Λιμάνι, στους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

 Το INPUT απευθύνεται σε επαγγελματίες των Μ.Μ.Ε. οι οποίοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα στον διεθνή χώρο των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών φορέων και να συμμετέχουν σε συζητήσεις για νέα, καινοτόμα, ρηξικέλευθα τηλεοπτικά και online προγράμματα απ’ όλο τον κόσμο. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του συνεδρίου είναι οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που ακολουθούν μετά τις προβολές.

Με περισσότερα από 70 τηλεοπτικά προγράμματα όλων των κατηγοριών από όλες τις ηπείρους και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με ειδικό ελληνικό ενδιαφέρον, το INPUT είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους ελληνικούς τηλεοπτικούς φορείς δημόσιου χαρακτήρα να αναδείξουν τον ρόλο τους και τον δυναμισμό τους, να έρθουν σε επαφή με το διεθνές δίκτυο των συναδέλφων τους, και να μοιραστούν την αγάπη τους για τη Δημόσια Τηλεόραση.

input 2017Δημος-Θεσσαλονικης-3fm-tv-100-newlogostop_logo_img_gr
GI_Logo_horizontal_green_sRGB