Πρώτο Πρόγραμμα – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην...

Πρώτο Πρόγραμμα – «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο» 30.06.2017

«Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, ώρα 12:00-13:00

Vasilopoulos Periklis (1)

Κάθε Παρασκευή, από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι, ακούστε στο Πρώτο Πρόγραμμα την εκπομπή του Περικλή Βασιλόπουλου «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο», με φιλοξενούμενο το δημοσιογράφο Αντώνη Παπαγιαννίδη.

Αυτή την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στην εκπομπή μιλούν:

Ο αναπληρωτής καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γεράσιμος Μοσχονάς, ο οποίος μιλάει για τη ριζοσπαστική Αριστερά και τη Σοσιαλδημοκρατία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η καθηγήτρια Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ελένη Καπετανάκη-Μπριασούλη, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποίησης (17 Ιουνίου), μιλάει για τα δικαιώματα του σύγχρονου πολίτη στη γη, στο έδαφος και το νερό και την υποχρέωσή μας να μειώνουμε συνεχώς το προσωπικό μας οικολογικό αποτύπωμα και, βέβαια, τα παραγόμενα απορρίμματα, απόβλητα και σκουπίδια.

Η νέα πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κλειώ Παπαπαντολέων, μιλάει για το τρίπτυχο Κράτος Δικαίου για όλους, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και συμπερίληψη και την εφαρμογή του σε κρίσιμους και ευαίσθητους τομείς στην Ελλάδα (πρόσφυγες-μετανάστες, LGBTQ+κοινότητα, ρόλος αστυνομίας, σχέσεις κράτους-Εκκλησίας, Αναθεώρηση του Συντάγματος).

Επιμέλεια-δημοσιογραφική έρευνα-παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

Info:

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, 12:00-13:00

Εκπομπή: «Ασκώ τα δικαιώματά μου, τηρώ τις υποχρεώσεις μου, στην Ευρώπη του αύριο»

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert