ΕΡΤ2 – «Art Week» 04.06.2017

ΕΡΤ2 – «Art Week» 04.06.2017

ART WEEK

Με τη Λένα Αρώνη

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, στις 17:30

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

«Σταμάτης Κραουνάκης, Αιμίλιος Χειλάκης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη»

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 και ώρα 17:30 στην ΕΡΤ2, η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον Σταμάτη Κραουνάκη. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μιλούν για τη συνεργασία τους, το έργο «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, την ανάληψη ευθυνών, καθώς και για τις δυσκολίες των νέων ηθοποιών, που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα.