Ο saib. από την Καζαμπλάνκα στο «Kosmos Lab»! 17.06.2017

Ο saib. από την Καζαμπλάνκα στο «Kosmos Lab»! 17.06.2017

Ο saib. από την Καζαμπλάνκα στο Kosmos Lab”!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 22:00, οι ακροατές του «Kosmos Lab» έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον saib. από την Καζαμπλάνκα.

Η Καζαμπλάνκα, στο Μαρόκο, ήταν πάντοτε ένας τόπος συνάντησης, ένα μέρος όπου διασταυρώνονται και αναμειγνύονται οι πολιτισμοί.  Αυτό είναι το πρωταρχικό στοιχείο στους μεθυστικούς ήχους του μουσικού και beat-maker, saib.  World ήχοι που μπλέκονται στις χορδές της κιθάρας του και προδίδουν ένα στιλ που συνδυάζει επιδέξια τις πρωτότυπες συνθέσεις του με όλα τα είδη που εκπροσωπούνται στις κυκλοφορίες που κάνει μέσα από label, όπως «Cult Classic Records», «Cold Busted» και  «Introducing! Productions Japan». Η μουσική παλέτα του saib. ξεδιπλώνεται, αποκαλύπτοντας μια hip hop ραχοκοκαλιά που στα πλευρά της βρίσκουν στέγη η τζαζ και η lounge, καθώς τυλίγονται μ’ ένα πέπλο ασιατικής τεχνοτροπίας, κι όλα αυτά μπορούν να συμβούν ενίοτε μέσα σ’ ένα μόνο κομμάτι!

Summer-2017-LabΤο «Kosmos Lab», το ραδιοφωνικό μουσικό εργαστήριο του Kosmos, όπου Έλληνες και ξένοι παραγωγοί και DJ δημιουργούν τα δικά τους mixtapes, συμπλήρωσε ένα χρόνο και παρουσιάζει ειδικά για το φετινό καλοκαίρι mixset που δημιουργούν για το Kosmos μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Αυτό το καλοκαίρι, συντονιστείτε κάθε Σάββατο στις 22:00 στους 93,6 και τους 107,0 και ακούστε τους UFe, Renegades Of Jazz, The Bas Lexter Ensample, Ray Lugo, saib., DJ Vadim, Grant Lazlo, Nym και άλλους.

Αυτό το καλοκαίρι, κάνε τον Kosmo δικό σου!

Info:

Κάθε Σάββατο, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Kosmos Lab»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936

#Kosmos936   #Kosmos_Lab   #Summer_2017   #contemporary_roots_radio