ΕΡΤ2 – «Art Week» 02.07.2017

ΕΡΤ2 – «Art Week» 02.07.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ)

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

 Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, στις 17:30

«Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Φοίβος Δεληβοριάς»

Lena_Aroni_Lavrentis Macheritsas

Το «Art Week», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 17:30 στην ΕΡΤ2, είναι γεμάτο μουσική.

Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μιλάει στη Λένα Αρώνη για τον καινούργιο δίσκο του «Άλλαξαν Πολλά», για όσα σηματοδοτεί η νέα δισκογραφική δουλειά του, την πορεία του και το πόσο ο ίδιος έχει αλλάξει.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλάει για την «Ταράτσα του Φοίβου», τον λαϊκό πολιτισμό, τις καλοκαιρινές μουσικές βραδιές και τους αγώνες τραγουδιού.

Lena_Aroni_Foivos_Delivorias

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νταής, Μιχάλης Λυκούδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.

Μοντάζ: Κώστας Ιωακειμίδης.

Τεχνική επεξεργασία: RGB STUDIOS-Χ.& Δ. Μαυροφοράκης.