ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Μ. Βρετανίας 2017 16.07.2017

ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Μ. Βρετανίας 2017 16.07.2017

Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD

Γκραν Πρι Μ. Βρετανίας 2017

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, στις 15:00

Formula One Grand Prix of Great Britain

Από το αλπικό τοπίο του Σπίλμπεργκ στην Αυστρία, η Formula 1 μεταφέρεται στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο του Σίλβερστον για το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας και το 10ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να προηγείται του Λιούις Χάμιλτον με 20 πόντους διαφορά και τον Βάλτερι Μπότας να βρίσκεται πλέον μόνο 15 βαθμούς πίσω από το συναθλητή του στη Mercedes μετά τη νίκη του στο αυστριακό Γκραν Πρι, η πίεση για τον Βρετανό τρις παγκόσμιο πρωταθλητή στην προσπάθειά του να κατακτήσει το φετινό τίτλο, αρχίζει να ανεβαίνει.

Formula One Grand Prix of Great Britain

Θα μπορέσει ο Χάμιλτον να επανέλθει στις νίκες σε μια πίστα που έχει κερδίσει τις τρεις τελευταίες χρονιές και να μειώσει τη διαφορά που τον χωρίζει από την πρώτη θέση;  Ή η Ferrari, που αναμένεται να έχει σημαντικές βελτιώσεις στο μονοθέσιό της για το συγκεκριμένο αγώνα, θα επιτρέψει στον Φέτελ να παραμείνει στην πρώτη θέση και να αυξήσει τη διαφορά του στο πρωτάθλημα;

Η απάντηση θα δοθεί, όταν έπειτα από 52 γύρους η καρό σημαία θα πέσει στην πίστα του Σίλβερστον.

Το Βρετανικό Γκραν Πρι θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 και ώρα 15:00, από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 14:00), θα προηγηθούν σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο εκπαιδευτικός και δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Βασίλης Γούσιας,  καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.