ΕΡΤ1 – ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Προορισμοί του ονείρου» 06, 07 &...

ΕΡΤ1 – ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «Προορισμοί του ονείρου» 06, 07 & 08.09.2017

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Προορισμοί του ονείρου» (Flavors)

Νέα σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γαλλίας 2007-2016.

Μοναδικοί προορισμοί. Αξέχαστες αναμνήσεις.

Ανακαλύψτε τον πλούτο, τη μαγεία και την ομορφιά κάποιων από τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου: τα ξεχωριστά μνημεία, τα έργα και τα κρυμμένα θαύματα, τα τοπία  που κόβουν την ανάσα.

Αυτή η συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ θα μας ταξιδέψει στις παραδόσεις και στην ιστορία χωρών που όλοι ονειρευόμαστε να επισκεφτούμε.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, στις 14:00

Επεισόδιο 1ο: «Μαρόκο» (Flavors of Morocco)

Καταδυθείτε στη μαγεία και την ομορφιά του Μαρόκο: τα μαγευτικά δάση από φοίνικες, τα εκθαμβωτικά παλάτια, τα πολύβουα και πολύχρωμα παζάρια.

Αυτό το ταξίδι στις παραδόσεις και την ιστορία θα μας ταξιδέψει από τις αυτοκρατορικές πόλεις του Βορρά στα μυθικά φρούρια του Νότου, στην πύλη του Μαρόκο στη Σαχάρα, στο Μαρακές με τα ανατολίτικα παλάτια του, στο όρος Άτλας και στη θεαματική ακτογραμμή της χώρας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, στις 14:00

Επεισόδιο 2ο: «Τουρκία» (Flavors of Turkey)

Στο σταυροδρόμι δύο ηπείρων, Ασίας και Ευρώπης, η Τουρκία είναι αληθινό χωνευτήρι πολιτισμών, προικισμένη με απίστευτη φυσική ομορφιά. Σύγχρονη και παλιά, αστική και αγροτική, πνευματιστική και ηδονιστική, αυτή η φιλόξενη ολοζώντανη χώρα προσφέρει μοναδική ποικιλία.

Από την Κωνσταντινούπολη στην Άγκυρα, από την Ανατολία στις ακτές της Μεσογείου και μέχρι την Καππαδοκία, η Τουρκία μάς προσκαλεί σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 14:00

Επεισόδιο 3ο: «Ταϊλάνδη» (Flavors of Thailand)

Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα που φημίζεται για τη γλύκα της, τα χαμόγελα, τις γεύσεις, τις χρωματιστές φορεσιές που συνυπάρχουν με τα σύγχρονα μεγαθήρια, τις μοναδικές φυσικές ομορφιές και τις ονειρικές αμμουδιές.

Οι ταξιδιώτες μαγεύονται από την ομορφιά και τα τοπία της Ταϊλάνδης, τον πολιτισμό και την πνευματικότητά της. Είναι ένα φιλόξενο βασίλειο που τα πολλά του πρόσωπα δεν παραλείπουν να μαγέψουν τον επισκέπτη. Από τη γεμάτη ζωή Μπανγκόγκ, στους ήσυχους ναούς και τους φυσικούς βιότοπους του Βορρά, μέχρι τα αρχαιολογικά θαύματα των βασιλικών πόλεων του Σιάμ και τις μαγευτικές παραλίες του Νότου, η Ταϊλάνδη έχει τόσα πράγματα να προσφέρει, που μια επίσκεψη δεν αρκεί για να γνωρίσει κανείς αυτή τη διαφορετική χώρα.