Η ΕΡΤ μπροστά στα μεγάλα γεγονότα

Η ΕΡΤ μπροστά στα μεγάλα γεγονότα

Η ΕΡΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Με πολύωρες απευθείας συνδέσεις και ειδικές ενημερωτικές εκπομπές, η ΕΡΤ θα καλύψει τα δύο μεγαλύτερα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας: την επίσημη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα και τις εργασίες της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 7 έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της Ενημέρωσης της ΕΡΤ θα βρίσκεται επί ποδός για να καλύψει την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα. Στο πλαίσιο έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών, η ΕΡΤ θα  καλύψει όλες τις συναντήσεις του Εμανουέλ Μακρόν με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, καθώς όλα τα σημεία της πόλης τα οποία θα επισκεφθεί, δίνοντας εικόνα στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου.

Το ενημερωτικό επιτελείο της ΕΡΤ3, συνεπικουρούμενο από δημοσιογραφική αποστολή της ΕΡΤ1, θα καλύψει ειδησεογραφικά τις εργασίες της 82ης ΔΕΘ από τις 9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου. Με ενημερωτικές εκπομπές και ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, καθώς και με ζωντανές μεταδόσεις των ομιλιών του Πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όλων των πολιτικών αρχηγών, οι πολίτες θα ενημερώνονται αναλυτικά και έγκυρα για όλες τις ειδήσεις που προκύπτουν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Επίσης, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ3 θα επιμελούνται την παραγωγή καθημερινής δεκάλεπτης εκπομπής – η οποία θα μεταδίδεται και από την ΕΡΤ1 – με όλα τα νέα και τις παράλληλες εκδηλώσεις της Έκθεσης.

ΕΡΤ παντού, στα μεγάλα γεγονότα