ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Σιγκαπούρης 2017 17.09.2017

ΕΡΤ2 & ΕΡΤHD: Formula 1 – Γκραν Πρι Σιγκαπούρης 2017 17.09.2017

Η Formula 1 στην ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD

Γκραν Πρι Σιγκαπούρης 2017

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, στις 15:00

EPA / WALLACE WOON
EPA / WALLACE WOON

Μετά την περιοδεία της στην ευρωπαϊκή ήπειρο, η Formula 1 μεταφέρεται στην Ασία για μια σειρά τριών αγώνων, αρχής γενομένης από το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης.

Οι δύο τελευταίοι αγώνες σε Βέλγιο και Ιταλία μπορεί να ήταν υπόθεση της Mercedes και του Λιούις Χάμιλτον, η Ferrari όμως, προσδοκά ότι στο σιρκουί της Μαρίνα Μπέι θα μπορέσει να ανακόψει την ανοδική πορεία των «Ασημένιων Βελών» και ότι θα επιτρέψει στον Σεμπάστιαν Φέτελ να ανακτήσει την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα.

Δεδομένου ότι τα μονοθέσια της Scuderia έχουν αποδείξει φέτος ότι υπερέχουν έναντι αυτών της Mercedes στα σιρκουί υψηλής αεροδυναμικής απόδοσης, όπως σ’ αυτά του Μονακό και της Ουγγαρίας, η ιταλική ομάδα έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη ότι θα πρωταγωνιστήσει στους δρόμους του λιμανιού της Σιγκαπούρης.

Ωστόσο, ο νέος επικεφαλής του πρωταθλήματος, Λιούις Χάμιλτον, δηλώνει ότι πηγαίνει στη Σιγκαπούρη για να κερδίσει και ότι δεν ανησυχεί για τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν η Mercedes στο σιρκουί της Μαρίνα Μπέι.

singapore gp

Το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 14:00), θα προηγηθούν σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο F1 Editor του περιοδικού «4ΤΡΟΧΟΙ» Φαμπρίτσιο Λαζάκης, καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

EPA / DIEGO AZUBEL
EPA / DIEGO AZUBEL