«Το τέλος της αγάπης» – Θεατρική παράσταση με παρουσία κοινού στο στούντιο...

«Το τέλος της αγάπης» – Θεατρική παράσταση με παρουσία κοινού στο στούντιο C της ΕΡΤ 28.10.2017

«Το τέλος της αγάπης»

Θεατρική παράσταση με παρουσία κοινού

στο στούντιο C του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18:30

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας «Αφύλαχτη Διάβαση», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο μεσημέρι, οργανώνει και παρουσιάζει μία θεατρική παράσταση που φέρει την υπογραφή 15 παιδιών και εφήβων.

Η παιδική και εφηβική θεατρική ομάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων, έγραψε και παρουσιάζει στο κοινό το θεατρικό έργο «Το τέλος της αγάπης», ένα έργο το οποίο αναφέρεται στις σφαγές που σημειώθηκαν επί ελληνικού εδάφους από τους ναζί κατακτητές κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής.

Τα ολοκαυτώματα στο Κομμένο Άρτας, στο Δίστομο και στη Βιάννο, καθώς και οι μαζικές εκτελέσεις Ελλήνων αγωνιστών στην Κοκκινιά, στο Αιγάλεω και στην Καισαριανή είναι κάποια από τα ιστορικά γεγονότα που καταγράφονται από την πένα των παιδιών.

Η παράσταση, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο χώρο του Μπλόκου της Κοκκινιάς, θα δοθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στις 18:30, στο στούντιο C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Λ. Μεσογείων 432, Αγία Παρασκευή).

Η είσοδος για το κοινό, που επιθυμεί να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση, θα πραγματοποιείται με προσκλήσεις που θα δίδονται από τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Συμμετέχουν τα παιδιά: Σταύρος Αμπανάβας, Γεωργία Ανωγιάτη, Κέλυ Βράκα, Ελίζα Ευθυμίου, Αντριάνα Ζούνια, Λουίζα Καμπόσου, Βασιλική Κανάκη, Μαρία Κομνά, Ανδρέας Κρασσόπουλος, Κυριακή Κρασσοπούλου, Κωνσταντίνα Λύρα, Όλγα Λύρα, Μαρίλια Μανταδάκη, Χρήστος Ράπτης και Ζωή Σινγκ.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αντώνης Παπαδόπουλος, βοηθός σκηνοθέτης είναι ο Γιάννης Τσούτσιας, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Θωμάς Σίδερης.

Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΠΟΣΠΕΡΤ, με τη στήριξη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και την αρωγή της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων.

Afisa