ΕΡΤ1 – ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Indian Summers» 30 & 31.10.2017

ΕΡΤ1 – ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Indian Summers» 30 & 31.10.2017

 ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «INDIAN SUMMERS»

Indian Summers Ep 6

Τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 22:10, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το έκτο και έβδομο επεισόδιο της εξαιρετικής ιστορικής δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015.

Στη σειρά, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην ΕΡΤ1, πρωταγωνιστούν οι Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Indian Summers Ep 6

Γενική υπόθεση: 1932. Βρισκόμαστε στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης της Ινδίας μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «Μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες, καθώς και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο.

Όμως η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Indian Summers Ep 6

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, στις 22:10

Επεισόδιο 6ο. H πίεση που ασκείται στον Ραλφ γίνεται αφόρητη, καθώς η Γιάβα αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής της στη Σίμλα. Ένας ορειβάτης σώζει την Άλις, τη Μαντλέν και τον Ρόνι από μια επικίνδυνη κατάσταση και η Άλις αρχίζει να τον ερωτεύεται. Δεν αργεί όμως να αντιληφθεί τον απώτερο σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το να την εκβιάσει για το παρελθόν της. Ο Ραμού γίνεται έξαλλος, όταν ανακαλύπτει ότι η Γιάβα έχει κλέψει το νυφικό της πεθαμένης γυναίκας του και ο Νταγκ με τη Σάρα προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους.

Indian Summers Ep 6

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, στις 22:10

Επεισόδιο 7ο. Η Σίμλα ετοιμάζεται για την ετήσια ερασιτεχνική θεατρική παράσταση «Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός» του Όσκαρ Ουάιλντ, όμως όλοι παγώνουν στο άκουσμα της είδησης ότι βρέθηκε ένα δολοφονημένο πτώμα στο ποτάμι. Όταν ο Γκάντι κηρύσσει απεργία πείνας, τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Ραλφ, ενώ ο Ίαν κατηγορεί για το φόνο έναν στενό φίλο. Ο Άφριν μπλέκει μ’ αυτό που έκλεψε στην ανάκριση, κατηγορεί την Άλις και ανάμεσά τους ξεσπά φοβερός καβγάς.

Indian Summers Ep 6