Το τρίτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί! 11.01.2018

Το τρίτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί! 11.01.2018

Το τρίτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί!

To 3ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Πέμπτη!

To 3ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας στο μετρό την Παρασκευή 12/1/2018.

Θα το βρείτε από τις 3 μετά το μεσημέρι, σε όλα τα σημεία διανομής, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα πολιτιστικά, κοινωνικά, εκπαιδευτικά, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, αφιερώματα κ.ά.

Στις σελίδες του 3ου τεύχους του περιοδικού:

Ο Γιάννης Δάρρας μιλάει για το βραδινό δελτίο ειδήσεων που επανήλθε στην ΕΡΤ2, και παρουσιάζει, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 23:00. Οι συντελεστές της νέας σατιρικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Φόρτσα πατρίδα», με τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Τζόυς Ευείδη, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Πέμπτη, στις 10 το βράδυ, προσεγγίζουν με χιούμορ και αισιοδοξία την καθημερινότητα, ενώ θα απολαύσετε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Δημήτρη Χορν από το Αρχείο της ΕΡΤ.

Ακόμη, θα μάθετε πώς οι Φοιτητές Βοηθούν Φοιτητές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα ενημερωθείτε για την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων και πολλά άλλα.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη,
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr), και μπορείτε να το διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένο στο χαρτί.

Εκτάκτως, η «Ραδιοτηλεόραση» διανέμεται, σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, από τις 3 μετά το μεσημέρι, σε όλα τα παραπάνω σημεία διανομής, λόγω της απεργίας στο μετρό την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV