Η ΕΡΤ στην έκθεση Athens Electronix 2018

Η ΕΡΤ στην έκθεση Athens Electronix 2018

Η ΕΡΤ στην έκθεση Athens Electronix 2018

Η ΕΡΤ συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην Athens Electronix 2018,  το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης που διεξάγεται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου εκπρόσωποι της ΕΡΤ θα ενημερώνουν για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της τηλεόρασης, του διαδικτύου και του ραδιοφώνου.

Το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του γενικού διευθυντή Νέων Μέσων της ΕΡΤ Γιάννη Βουγιουκλάκη με θέμα: «Διανομή και περιεχόμενο, μια δυναμική σχέση αναζητά ισορροπία». Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 θα μιλήσει ο γενικός διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης για τις «Θεσμικές παρεμβάσεις στις τεχνολογικές προκλήσεις».

H έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όσους αγαπούν την τεχνολογία, είτε αυτή αφορά σε συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης, είτε αφορά στον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικές ίνες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά. Η πρόσβαση είναι δωρεάν και οι προεγγραφές για τους επισκέπτες γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr.