ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD – Champions League: «Μπαρσελόνα – Τσέλσι» 14.03.2018

ΕΡΤ1 & ΕΡΤHD – Champions League: «Μπαρσελόνα – Τσέλσι» 14.03.2018

CHAMPIONS LEAGUE

«Μπαρσελόνα – Τσέλσι»

στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στις 21:45

Champions-League

Τη γιγαντομαχία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου «Μπαρσελόνα – Τσέλσι», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:45.

Ειδικότερα, η ποδοσφαιρική πανδαισία αρχίζει στις 21:10 με την εκπομπή της ΕΡΤ1, «CHAMPIONS ΕΡΤ – PRE GAME», με τους Βασίλη Μπακόπουλο και Πέτρο Μαυρογιαννίδη και καλεσμένο τον Άκη Ζήκο -τον μοναδικό Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε τελικό Champions League-, όπου οι φίλαθλοι θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των αντίπαλων ομάδων, λίγο πριν από την αναμέτρησή τους.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr  τον αγώνα «Μπαρσελόνα – Τσέλσι», που θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης. Τον αγώνα περιγράφει ο Ιωσήφ Νικολάου.

Αμέσως μετά τη λήξη, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και τον απόηχο του μεγάλου αγώνα. Η βραδιά συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με εκτενή στιγμιότυπα από την αναμέτρηση «Μπεσίκτας – Μπάγερν Μονάχου», σε περιγραφή Ηλία Χριστογιαννόπουλου.

Η ΕΡΤ, πάντα κοντά στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και φυσικά στο Champions League, που και φέτος παίζει μπάλα στη δημόσια τηλεόραση!