Το δωδέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16.03.2018

Το δωδέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16.03.2018

Το δωδέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου!

To 12ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου, με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά, αφιερώματα κ.ά.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για το ιστορικό κτήριο της ΕΡΤ στη Μουρούζη, που ανοίγει ξανά και αποκτά ζωή, για το στούντιο που επαναλειτουργεί, μεταφέροντας ήχο και εικόνα σε όλη την Ελλάδα, και για τον σχεδιασμό που προβλέπει την αξιοποίησή του ως κοιτίδας πολιτισμού ανοιχτής για όλους τους πολίτες.

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης η 21η Μαρτίου, και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ με ξεχωριστές θεματικές ενότητες εκπέμπουν… ποιητικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με συνεντεύξεις, καλεσμένους στο στούντιο, απαγγελίες και ειδικά αφιερώματα διανθισμένα από σπάνιο αρχειακό υλικό.

Η Εύα Μπούρα μιλάει για την εκπομπή «Europe», ενώ οι καλύτερες ταινίες της ΕΡΤ γι’ αυτή την εβδομάδα και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

0012_TEYXOS ΕΧΟ