«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 31.03 & 01.04.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 31.03 & 01.04.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία ΓιάμαληΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο του Λαζάρου 31 Μαρτίου 2018, στις 10:00

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Στη συνέχεια, καλεσμένος στην εκπομπή είναι ο ερμηνευτής Λάκης Χαλκιάς, ο οποίος μας παρουσιάζει ένα μοναδικό ταξίδι ψυχής με πυξίδα τα Πάθη του θεανθρώπου με τίτλο «Ω Γλυκύ μου Έαρ».

Τέλος, καλεσμένος στο «Πάμε Αλλιώς» είναι ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ εφήβων στο άλμα επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος μιλά για τους επόμενους στόχους του, καθώς και για τα όνειρά του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένη  στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» είναι η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε μέρος των Πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων Σκακιού, όπου συμμετέχουν 1.500 παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων από όλες τις περιοχές της χώρας.

Στη συνέχεια, θα συνδεθούμε με την Κέρκυρα για την επίσημη έναρξη του Κερκυραϊκού Πάσχα, ενώ τέλος, θα πάμε μέχρι τις Σέρρες για να μιλήσουμε για ελληνικές μπίρες, από μικρές ζυθοποιίες, ένα από τα πλέον δυναμικά κομμάτια της ελληνικής παραγωγής την τελευταία δεκαετία.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)