Οι Kaleo στο Kosmos Live! 29.04.2018

Οι Kaleo στο Kosmos Live! 29.04.2018

KOSMOS Live!

«Kaleo»

Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στις 22:00

Kaleo Kosmos Live 29-4-18

Τις Κυριακές στις 10 το βράδυ, οι ακροατές του Kosmos 93.6 & 107.0 έχουν πρόσκληση για τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης σε αποκλειστική συνεργασία με την EBU (European Broadcasting Union).

Ειδικότερα, αυτήν την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 22:00, οι ακροατές του Kosmos έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τους Kaleo από την Ισλανδία απευθείας από τo Baden Baden της Γερμανίας, στο πλαίσιο του New Pop Festival. Οι Kaleo είναι είναι ένα συγκρότημα από τέσσερα αγόρια από μια κωμόπολη έξω από το Ρέικιαβικ, που γνωρίζονται από το σχολείο. Μία λέξη: «Kaleo», που στα χαβανέζικα σημαίνει «ήχος».  Οι εφηβικές τους πρόβες στα γκαράζ των σπιτιών τα απογεύματα. Τα μπλουζ του Δέλτα, η indie σκηνή και οι ροκ καταβολές. Το πρώτο τους single που μιλάει για ένα δάσος στη βόρεια Ισλανδία και η εμφάνισή τους στο Airwaves Festival που τους δίνει το διαβατήριο. Η Atlantic, η ιστορική ετικέτα, ο αμερικάνικος νότος και η καινούργια τους ζωή στο Όστιν του Τέξας. Και φυσικά το «Way down we go» που γίνεται τεράστια επιτυχία παντού –και στην Ελλάδα.

Επιμέλεια παραγωγής – παρουσίαση: Γιώτα Κοτσέτα

#kosmos936  #contemporary_roots_radio  #Kosmos_Live                   ____________________

Σε συνεργασία με το δίκτυο της EBU τo Kosmos, κάθε δεύτερη Κυριακή, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα επιλεγμένες συναυλίες με τους σημαντικότερους ερμηνευτές και συγκροτήματα: Pink Martini, The Avener, Rag ‘N Bone Man, Wyclef Jean, Michael Kiwanuka, Mulatu Astatke, Kaleo, Dayme Arocena, Joe Bonamassa, Nick Waterhouse, Ludovico Einaudi, Gregory Porter, Orchestra Baobab, Rokia Traore, Goran Kajfes Subtropic Arkestra, Richard Galliano, Damian Marley, Oum, Dianne Reeves και πολλοί ακόμη ακούγονται στους 93,6 και τους 107,0…

Info:

Κυριακή 29 Απριλίου 2018, ώρα 22:00

Εκπομπή: «KOSMOS Live!»

«Kaleo»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936