ΕΡΤ2 – Η Ειρήνη Λεβίδη στην έναρξη του νέου κύκλου του «Art...

ΕΡΤ2 – Η Ειρήνη Λεβίδη στην έναρξη του νέου κύκλου του «Art Week» 06.05.2018

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 6 Μαΐου 2018, στις 18:00
«Ειρήνη Λεβίδη»

Levidi_Aroni_ARTWEEK

Το πρώτο «Art Week» του 2018 φιλοξενεί την Ειρήνη Λεβίδη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου της Οδού Κυκλάδων «Λευτέρης Βογιατζής». Η στενή συνεργάτις και σύντροφος του αξέχαστου σπουδαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη, στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί στην ελληνική τηλεόραση, μιλάει στη Λένα Αρώνη για τις καλλιτεχνικές και προσωπικές ανησυχίες του Λευτέρη Βογιατζή.

Ακόμη, μιλάει για την τομή που έφερε στο ελληνικό θέατρο, τη διαφορά του από προηγούμενους μεγάλους σκηνοθέτες, για την προσπάθεια συνέχισης του έργου του και την υποστήριξη των νέων ηθοποιών.

Επίσης, μας βοηθάει να γνωρίσουμε την ανθρώπινη πλευρά του σημαντικού ανανεωτή του ελληνικού θεάτρου, μιλώντας για τις ανασφάλειές του και την αληθινή προσωπική σχέση που μοιράστηκε μαζί του.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Στάθης Ρέππας.

Διεύθυνση φωτογραφίας:  Γιάννης Λαζαρίδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου.