ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Στα µπουζούκια… λέµε ΝΑΙ» 11.05.2018

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Στα µπουζούκια… λέµε ΝΑΙ» 11.05.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

bty

Στην ΕΡΤ λέμε ΝΑΙ! Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, ώρα 22:00
«Στα µπουζούκια… λέµε ΝΑΙ»

bty

Στα µπουζούκια… λέµε ΝΑΙ. Στα καλά τραγούδια λέµε ΝΑΙ, χωρίς αφορισµούς και διαχωριστικές γραµµές. Η Ναταλία Δραγούµη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, παρουσιάζουν ένα µοναδικό αφιέρωµα στα µεγάλα τραγούδια που έγραψαν ανεπανάληπτοι λαϊκοί συνθέτες και δεξιοτέχνες του µπουζουκιού.

bty

Στο στούντιο, τέσσερις πηγαίοι σύγχρονοι σολίστες, ο Παναγιώτης Στεργίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο Θανάσης Βασιλάς και ο Γρηγόρης Βασίλας συντονίζουν ένα διαλεκτό επιτελείο ερµηνευτών που απαρτίζουν οι: Πίτσα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Δηµητριάδης, Ειρήνη Χαρίδου, Χριστιάνα Γαλιάτσου, Γρηγόρης Πετράκος, Πάνος Μπούσαλης, Θοδωρής Μέρµηγκας και Ιωάννα Κωτσαρέλη.

IM489D~1

Τους συντροφεύουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Μητρούσης, Νίκη Σερέτη, Χάρης Φλέουρας, Γιώργος Ψυχογυιός, Φωτεινή Ντεµίρη, Έφη Κιούκη, Φανή Γεωργακοπούλου.

IM942B~1

Μια αναδροµή σε τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία. Από τον Τσιτσάνη στον Νικολόπουλο και από τον Χιώτη στον Πολυκανδριώτη. Τραγούδια που όλοι αγαπήσαµε, τραγουδήσαµε, χορέψαµε και εξακολουθούµε να οµορφαίνουµε µ’ αυτά την καθηµερινότητά µας.

Γιατί όπως έγραφε και τραγουδούσε ο «πατριάρχης» του ρεμπέτικου, ο «γενάρχης» του μπουζουκιού, Μάρκος Βαµβακάρης: «Μπουζούκι γλέντι του ντουνιά!».

IMG_20~1

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας.

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά.

Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel.