ΕΡΤ2 – Ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» 13.05.2018

ΕΡΤ2 – Ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» 13.05.2018

ΕΚΠΟΜΠΗ

«Η ζωή είναι στιγμές»

Με τον Ανδρέα Ροδίτη

andreas2

Κάθε  Κυριακή βράδυ και ώρα 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Η ζωή είναι στιγμές», ένας «οικοδεσπότης» ή «οικοδέσποινα» συναντιέται στο πλατό μαζί με φίλους και συνεργάτες του και -για μία ώρα- μας αφηγούνται στιγμές από την κοινή τους επαγγελματική ζωή.

andreas3

Η παρέα είναι κυρίως γνωστοί, αγαπητοί και σημαντικοί άνθρωποι, από όλο το φάσμα της Τέχνης και όχι μόνο. Μαζί τους αναζητούμε στιγμές αστείες, αλλά και συναισθηματικές, που τους ένωσαν, αποφεύγοντας ει δυνατόν, την «αγιοποίηση» του οικοδεσπότη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στις 21:00
Εκπομπή 9η: «Κώστας Αρζόγλου»

SONY DSC

Τον Κώστα Αρζόγλου φιλοξενεί ο Ανδρέας Ροδίτης στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης μαζί με τους υπέροχους καλεσμένους του, πραγματοποιούν μια «βουτιά» στο χρόνο και μας αφηγούνται γλυκές, αστείες, άγνωστες αλλά και δύσκολες στιγμές.

SONY DSC

Ειδικότερα, προσκεκλημένοι στην εκπομπή είναι -με αλφαβητική σειρά- οι: Aurora Marion Αρζόγλου, Δημήτρης Μαλισσόβας, Υβόννη Μαλτέζου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θοδωρής Πανάς, Βάνα Πεφάνη και Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Ανδρέας Ροδίτης.

Σκηνοθεσία: Χρυσηίδα Γαζή.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος.

Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Στράγκας.

Επιμέλεια γραφικών: Λία Μωραΐτου.

Μουσική σήματος: Δημήτρης Παπαδημητρίου.