ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 11,13 &14.06.2018

ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 11,13 &14.06.2018

 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018,
Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στις 23:40

ESCOBAR (4)

Τα επόμενα τρία επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στις 23:40.

ESCOBAR (3)

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

ESCOBAR (6)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 32ο. Η Άννα Μαρία και ο αστυνομικός Ράμος ανακαλύπτουν ότι ο JJ συνεχίζει την εγκληματική δραστηριότητά του από τη φυλακή κι ότι είναι το κεφάλι του κυκλώματος εμπορίου LSD. Κατά συνέπεια, είναι πιθανή η έκδοση του JJ στις ΗΠΑ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 33ο. Ο JJ κηρύσσεται αθώος για την υπόθεση με το LSD, ενώ ενοχοποιείται ο «Χημικός». Η Λορένσα δολοφονείται από τον Καστανιέδα, ενώ η Τζένιφερ δολοφονείται στο Μαϊάμι από έναν έμπορο ναρκωτικών.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 34ο. Οι έρευνες που πραγματοποιεί η Τζανέθ θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Ο Κάρλος Καστανιέδα δολοφονείται από τον ίδιο του τον αδερφό. Ο «Ραμμένος» θα πρέπει να δώσει κατάθεση στο δικαστήριο, ενώ η οικογένειά του γλιτώνει από τη δολοφονία που έχει διατάξει ο JJ.