To 29ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 13.07.2018

To 29ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 13.07.2018

To 29o τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου

Mε αφιέρωμα στις Kαλοκαιρινές Συναυλίες της ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά και άλλα, κυκλοφορεί τo 29o τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την  Παρασκευή 13 Ιουλίου.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις Καλοκαιρινές Συναυλίες-SummERTime 2018, που τελούν υπό την αιγίδα της UNESCO και διεξάγονται στο πλαίσιο των «Ολυμπίων», στο Ζάππειο (18-24/7) και στον κήπο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής (25/7-1/8), με ελεύθερη είσοδο.

Για το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, το οποίο αποδίδουν στην ελληνική νοηματική γλώσσα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:00, μιλούν η Ρωξάνη Ζήκα και ο Γιάννης Γιάλλουρος.

Ακόμη, οι αναγνώστες διαβάζουν για τα ιστορικά ντοκιμαντέρ «Τόποι πολιτικής εξορίας και ιστορικής μνήμης: Άη Στράτης» και «Ικαρία-Η Επανάσταση της 17ης Ιουλίου 1912», που μεταδίδονται από την ΕΡΤ2, την Κυριακή 15 και την Τρίτη 17 Ιουλίου.

Οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού ενημερώνονται για το πρόγραμμα του Diamond League, τη σπουδαιότερη σειρά μίτινγκ στίβου με πλούσιο και συναρπαστικό θέαμα, που μεταδίδει η ΕΡΤ, ενώ οι καλύτερες ταινίες, γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!