Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ: «Απ’ τη Μεσόγειο ώς πέρα...

Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ: «Απ’ τη Μεσόγειο ώς πέρα με στίχο ελληνικό» 25.08.2018

Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ

Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή

«Απ’ τη Μεσόγειο ώς πέρα με στίχο ελληνικό»

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, στις 20:00

Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00, στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης «Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ» που συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ο Απόστολος Μόσιος, ο Αργύρης Λούλατζης και ο Rous έρχονται στον κήπο της ΕΡΤ  και μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Απ’ τη Μεσόγειο ώς πέρα με στίχο ελληνικό».

O ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος, παιδί του Βόλου με ευδόκιμη θητεία στη δημοφιλή ορχήστρα «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας», παρουσιάζει ένα εκρηκτικό live από το οποίο δεν λείπουν ποτέ οι εκπλήξεις και η αλληλεπίδραση με το κοινό, γεμάτο με τραγούδια από τη δισκογραφία του.

Ο Αργύρης Λούλατζης, ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς με σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων στο ενεργητικό του, παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του, καθώς και διασκευές που μας ταξιδεύουν από την Κρήτη μέχρι την Ήπειρο.

O Rous (Γιώργος Γεωργιάδης), ένας από τους καλύτερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, έρχεται στον κήπο της ΕΡΤ για να μας προσφέρει ένα πολύπλευρο μουσικό ταξίδι που περιέχει τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές του δουλειές και φυσικά τις συνεργασίες που έχει κάνει με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Τη συναυλία παρουσιάζει o Γιώργος Γιανναράκος.

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος ελεύθερη.

Η συναυλία μεταδίδεται απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και από τη Φωνή της Ελλάδας και το Web TV της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο.