To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 31.08.2018

To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 31.08.2018

To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου

Μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, που ανοίγει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, θέματα πολιτιστικά, κοινωνικά και άλλα, κυκλοφορεί το 33ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν για τις ενημερωτικές εκπομπές που εντάσσονται στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, παρέχοντας έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, με πλούσιο ρεπορτάζ, έρευνες, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις και ανταποκρίσεις.

Ακόμη, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τον διαγωνισμό σύνθεσης κοντσέρτου για πιάνο και Συμφωνική Ορχήστρα που διοργανώνουν τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, δίνοντας βήμα στους Έλληνες συνθέτες να παρουσιάσουν το έργο τους, αλλά και για τη μουσική παράσταση, με τίτλο «Πορτρέτα γυναικών», που δίνει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20:00, στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης.

Επίσης, όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, αναλυτικά, ανά ημέρα, φιλοξενείται στις σελίδες της «Ραδιοτηλεόρασης», μαζί με τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!