To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 07.09.2018

To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 07.09.2018

To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

Μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, αλλά και στις καλύτερες ξένες που εντάσσονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, θέματα πολιτιστικά, κοινωνικά και άλλα, κυκλοφορεί το 34ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Στο νέο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ξένες πολυβραβευμένες σειρές, που από τη νέα τηλεοπτική περίοδο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές από τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης. Ανάμεσά τους οι True Detective, Big Little Lies, Vis A Vis, My Mad Fat Diary, Peaky Blinders και Ντετέκτιβ Μέρντοχ. «Η ζωή εν τάφω», «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη» και «Το πέταγμα του κύκνου» είναι οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας που μεταφέρονται στη μικρή οθόνη.

Η ΕΡΤ συμμετέχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ΕΡΤ3, η οποία φέτος κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας και έχει, όπως πάντα, το δικό της Περίπτερο και ραδιοτηλεοπτικό στούντιο, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση μέσα από ειδικές εκπομπές, ενώ η ΕΡΤ Hybrid, η Υβριδική Τηλεόραση της ΕΡΤ, συμμετέχει στη ΔΕΘ στο «Digital Greece».

Ακόμη, στη «Ραδιοτηλεόραση» διαβάστε όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ, και δείτε τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!