Τριήμερο με ποδοσφαιρική δράση Super League από την ΕΡΤ 29, 30.09...

Τριήμερο με ποδοσφαιρική δράση Super League από την ΕΡΤ 29, 30.09 & 01.10.2018

Τριήμερο με ποδοσφαιρική δράση Super League

από την ΕΡΤ

Ένα τριήμερο γεμάτο ποδοσφαιρική δράση από τη Superleague με αγώνες, εκπομπές και πλήρες ρεπορτάζ, πρόκειται να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 με την εκπομπή «Super League Pre Game» που προβάλλεται από την ΕΡΤ 1 στις 18:00. Στην παρουσίαση θα είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος και με καλεσμένο τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Γιόζεφ Βάντσικ θα προσεγγίσουν τον αγώνα «Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα». Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα πάρουν μια πρώτη γεύση με όλα τα τελευταία νέα από τις δύο ομάδες από τις συνδέσεις με το ΟΑΚΑ και τους Γιώργο Χαϊκάλη (περιγραφή), Στέλιο Σωτηρόπουλο (ρεπορτάζ). Η απευθείας μετάδοση του αγώνα είναι προγραμματισμένη στις 19:00.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 το ραντεβού με την ΕΡΤ1 και τη Super League ξεκινά στις 16:00 με την απευθείας μετάδοση του αγώνα «Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος» σε περιγραφή Γιάννη Καραλή και ρεπορτάζ Γιάννη Αναγνωστόπουλου.

Στις 18:00 η εκπομπή «Super League Day» θα βρεθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά από τη Ριζούπολη οι Βασίλης Μπακόπουλος και Κατερίνα Αναστασοπούλου θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ και τις αντιδράσεις του αγώνα που θα έχει μόλις ολοκληρωθεί και στη συνέχεια θα παραδώσουν τη σκυτάλη στο Κλεάνθης Βικελίδης για το Pregame του αγώνα «Άρης – Αστέρας Τρίπολης». Η έναρξη της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη στις 19:00 με τον Δημήτρη Μπουμπουγιατζή στην περιγραφή και τον Τάσο Πακλατζή στο ρεπορτάζ.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με την «Αθλητική Κυριακή». Στις 22:00 ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και ο Περικλής Μακρής μεταφέρουν την ανασκόπηση του συνόλου των αγώνων του Σαββατοκύριακου με στιγμιότυπα και πλήρες ρεπορτάζ της 5ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική κίνηση από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο.

Το ποδοσφαιρικό τριήμερο στην ΕΡΤ1 ολοκληρώνεται την Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου 2018, με τον αγώνα «Λαμία – Ξάνθη» στις 19:00. Στην περιγραφή θα είναι ο Βασίλης Μπακόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Χαλβατσιώτης.

Απολαύστε την ποδοσφαιρική δράση στην ΕΡΤ!