ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 15 & 19.10.2018

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 15 & 19.10.2018

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αναβολής της αγωνιστικής της VOLLEY LEAGUE τη Δευτέρα 15/10/2018, το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 επανέρχεται στην κανονική του μορφή. Πιο συγκεκριμένα:
ΔΕΥΤΕΡΑ 15/10/2018

—————————–

14:30 ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Ε)

16:30 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ GR

«Δεν πουλάω την καρδιά μου»

Αισθηματικό δράμα, παραγωγής 1966.

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Κατσιμητσούλιας.

Σενάριο: Πυθαγόρας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Μήλας.

Μουσική σύνθεση: Βασίλης Βασιλειάδης.

Διάρκεια: 81΄

Παίζουν: Κατερίνα Βασιλάκου, Θανάσης Μυλωνάς, Ελένη Ζαφειρίου, Γοργώ Χρέλια, Κώστας Κούρτης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Μίνα Καρρά, Γιάννης Θειακός, Νίκη Σακελλαρίου, Γιάννης Παπαγεωργίου.

Υπόθεση: Ο δυνατός και μεγάλος έρωτας που συνδέει δύο φτωχούς νέους κλονίζεται κάποια στιγμή, εξαιτίας της παρέμβασης μιας άλλης γυναίκας, πλούσιας και δυναμικής, που μπαίνει ανάμεσά τους ξαφνικά.

18:00 ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΕΡ ΚΙΤΟΝ (E)  

(BUSTER KEATON, ALL COMPLETE SHORTS REMASTERIZED IN HD [1917-1923])

Μπάστερ Κίτον, ο σιωπηλός κλόουν με το ανέκφραστο πρόσωπο, με τα απίστευτα ακροβατικά και την τρελή δράση, ο κωμικός που θεωρείται από πολλούς ο πλέον σημαντικός στην ιστορία του κινηματογράφου.

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την καλλιτεχνική διαδρομή του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη μέσα από 32 ταινίες μικρού μήκους, παραγωγής ΗΠΑ 1917 – 1923. Πρόκειται για ταινίες χαμένες  για πάνω από 80 χρόνια, τις οποίες θα τις απολαύσουμε σε όλη τους τη δόξα μετά την πλήρη αποκατάστασή τους σε συνεργασία με ταινιοθήκες απ’ όλο τον κόσμο.

«The Balloonatic»

Κωμωδία, παραγωγής ΗΠΑ 1923.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Έντι Κλάιν, Μπάστερ Κίτον.

Παίζουν: Μπάστερ Κίτον, Φίλις Χέβερ, Μπέιμπ Λόντον.

Διάρκεια: 22΄

Υπόθεση: Ο Μπάστερ βρίσκεται κατά λάθος πάνω σ’ ένα αερόστατο που πέφτει σε μια ερημιά, όπου συναντά μια γυναίκα και αρχίζουν διάφορες περιπέτειες.

18:30 ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: «ΤΟ ΜΕΤΡΟ» (Ε)   W

19:00 PEDAL (E)   W

Eπεισόδιο 5ο

19:30 ΟΝ ΤΗΕ ROAD (E)

——————————–

ΣΗΜ: Η εκπομπή «ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ» δεν θα μεταδοθεί.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η ελληνική σειρά «ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ» ολοκληρώνεται στο 13ο επεισόδιο, δηλαδή την Πέμπτη 18/10/2018, ενώ από την Παρασκευή 19/10/2018, στις 11:00 θα μεταδίδεται η ελληνική κωμωδία «ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ»    W

Κωμική σειρά 13 επεισοδίων, παραγωγής 1987.

Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης.

Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μαριάννα Κουτάλου. Η ιδέα της σειράς βασίστηκε σε μια παλαιότερη ραδιοφωνική εκπομπή του Πάνου Σκουρολιάκου.

Μουσική: Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Βασιλειάδης.

Παίζουν: Άννα Βαγενά, Πάνος Χατζηκουτσέλης, Μαρία Φιλίππου, Σοφία Φιλιππίδου, Μανώλης Πουλιάσης, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Ρέππας, Ελένη Γερασιμίδου, Δημήτρης Οικονόμου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Γιανναράκος κ.ά.

Υπόθεση: Η «ΝΤΕΡΤ TV» είναι ένα καινούργιο πειραματικό κανάλι, που ιδρύεται στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολυφωνίας. Όπως κάθε Οργανισμός στην Ελλάδα, στελεχώνεται από τους «κατάλληλους» ανθρώπους.

Και επειδή είμαστε μια τεχνολογικά υπεραναπτυγμένη χώρα ανατίθεται σ’ έναν κομπιούτερ να διορίσει τον «πιο κατάλληλο» από όλους τους Έλληνες για τη θέση του διευθυντή. Και αυτός ο «Έλλην» είναι η Βαγγελίτσα (Άννα Βαγενά).

Αλλά όπως είναι φυσικό, ο αγροτικός χαρακτήρας της νεαρής χωριατοπούλας Βαγγελίτσας έρχεται σε αντίθεση με το σοφιστικέ περιβάλλον του καναλιού.

Πώς θα τα βγάλει πέρα η Βαγγελίτσα με τους υπερευαίσθητους και παραμορφωμένους καλλιτέχνες, με το καθόλου, μα καθόλου φυγόπονο και αδιάφορο υπαλληλικό προσωπικό, καθώς και με τον κυκεώνα των εκπομπών του σταθμού;

Η παρέμβασή της θα χειροτερέψει ή θα βελτιώσει το κανάλι;

Επεισόδια 1ο & 2ο