Το Omer Avital Quintet στο «Kosmos Live!» 21.10.2018

Το Omer Avital Quintet στο «Kosmos Live!» 21.10.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

KOSMOS Live!

«Omer Avital Quintet»  

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 22:00

Τις Κυριακές στις 10 το βράδυ, οι ακροατές του Kosmos 93.6 & 107.0 έχουν πρόσκληση για τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης σε αποκλειστική συνεργασία με την EBU (European Broadcasting Union).

Ειδικότερα, αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 22:00, στην πρώτη από τη νέα σειρά των συναυλιών που μεταδίδει το Kosmos, οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το τζαζ κουιντέτο ενός εξαιρετικού μπασίστα και εξίσου προικισμένου συνθέτη, του Ισραηλινού Omer Avital, λίγες μέρες πριν από την εμφάνισή του και στην Αθήνα.

Η συναυλία που θα μεταδοθεί  δόθηκε τον Απρίλιο του 2018 στο πλαίσιο του Cully Jazz Festival, στην Ελβετία. Ο Omer Avital βάφτισε το κουιντέτο του με τον τίτλο του τελευταίου άλμπουμ που ηχογράφησαν: το «Qantar». Τους Qantar αποτελούν οι Omer Avital (μπάσο), Eden Ladin (πιάνο), Ofri Nehemya (ντραμς), Alexander Levin και Asaf Yuria (σαξόφωνα). Όλοι Ισραηλινοί μουσικοί που ζουν στο εξωτερικό και κατά βάση στη Νέα Υόρκη. Εκεί βρέθηκαν να παίζουν μαζί, να γίνονται φίλοι και να συχνάζουν στο σπίτι του Omer Avital, στο Μπρούκλιν, να τρώνε παρέα, να προβάρουν και να πίνουν τούρκικο καφέ. Και η συναυλία εκπέμπει αυτήν ακριβώς την αίσθηση της παρέας μερικών ταλαντούχων αυτοσχεδιαστών.

Επιμέλεια παραγωγής-παρουσίαση: Λεωνίδας Αντωνόπουλος

#kosmos936  #contemporary_roots_radio  #Kosmos_Live                   ____________________

Σε συνεργασία με το δίκτυο της EBU, τo Kosmos, κάθε δεύτερη Κυριακή, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα επιλεγμένες συναυλίες με τους σημαντικότερους ερμηνευτές και συγκροτήματα που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής, διαφορετικές παραδόσεις, διαφορετικές κουλτούρες και καταβολές: Joe Strummer & The Mescaleros, Youssou N’ Dour, Pink Martini, The Avener, Wyclef Jean, Joe Bonamassa, Max Romeo, Ludovico Einaudi, Gregory Porter, Orchestra Baobab, Rokia Traore, Goran Kajfes Subtropic Arkestra, Richard Galliano, Damian Marley, και πολλοί ακόμη ακούγονται στους 93,6 και τους 107,0…

Info:

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, ώρα 22:00

Εκπομπή: Kosmos Live!

«Omer Avital Quintet»

Live Streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: https://www.facebook.com/kosmos936