Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 09.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 09.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου!

Το θέατρο επιστρέφει στην ΕΡΤ και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, με αφιέρωμα στις θεατρικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές που εντάσσονται στο πρόγραμμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με σπάνιες παραστάσεις και κορυφαίους συντελεστές.

Στο 43ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για την ιστορική εκπομπή «Το θέατρο της Δευτέρας», που άφησε τη δική της πολιτισμική σφραγίδα στην ελληνική τηλεόραση, και επιστρέφει στην ΕΡΤ2, κάθε Δευτέρα στις 20:30. Παράλληλα, στο ραδιόφωνο, «Το θέατρο της Κυριακής στο Τρίτο» συνεχίζεται στο Τρίτο Πρόγραμμα και η νέα θεατρική εκπομπή «Θίασος ποικιλιών» κάνει πρεμιέρα στο Δεύτερο Πρόγραμμα, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.

Τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που διεξάγεται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, καλύπτει, όπως κάθε χρόνο, με συνέπεια και άρτια τεχνογνωσία, η ΕΡΤ τόσο τηλεοπτικά όσο και ραδιοφωνικά, με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Για την εκπομπή της ΕΡΤ1, «Πάμε αλλιώς», που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 10 το πρωί, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» ο παρουσιαστής της, Τάκης Σαράντης.

Ακόμη, στη «Ραδιοτηλεόραση» ενημερωθείτε για τη νέα ζώνη με ντοκιμαντέρ «Ταξιδεύοντας με την ΕΡΤ3», που εντάσσει η ΕΡΤ3 στο πρόγραμμά της, για τις εκπομπές του ραδιοφώνου, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

   Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

    Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).

     Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.