Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 16.11.2018

Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου!

Με αφιέρωμα στη συγκλονιστική δραματική-κωμική σειρά «Το ημερολόγιο μιας διαφορετικής εφηβείας» (My mad fat diary) που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση», την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Στο 44ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για τη νέα ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα σπαρακτική σειρά «Το ημερολόγιο μιας διαφορετικής εφηβείας», που καθήλωσε κοινό και κριτικούς, και θα μεταδίδεται από Τρίτη έως Πέμπτη, στις 23:45, από την ΕΡΤ2.

Ακόμη, ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην 45η επέτειο του Πολυτεχνείου, μέσα από φωτογραφίες-ντοκουμέντα του Αρχείου της ΕΡΤ, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι αναγνώστες στο νέο τεύχος.

Για την εκπομπή της ΕΡΤ3, «ΕπιΚοινωνία», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 10 το πρωί, δίνοντας έμφαση στα θέματα της ελληνικής περιφέρειας, μιλάει στη «Ραδιοτηλεόραση» η παρουσιάστριά της, Θεοδώρα Αυγέρη.

Επίσης, το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

   • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.

   Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.

    Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης 16-Ντεπώ, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών [ΚΕΠ] Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).

     Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.