«Peaky Blinders» – Ο τέταρτος κύκλος στην ΕΡΤ1 13.12.2018

«Peaky Blinders» – Ο τέταρτος κύκλος στην ΕΡΤ1 13.12.2018

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Peaky Blinders»

O Τόμι Σέλμπι  θα δώσει την τελική μάχη του;

Το τέταρτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής γκαγκστερικής σειράς εποχής «Peaky Blinders», παραγωγής Αγγλίας 2017, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 22:00.

Η σειρά βασίζεται στην πραγματική ιστορική συμμορία των «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ. Δημιουργός της σειράς είναι ο Στίβεν Νάιτ.

Στον τέταρτο κύκλο, στο έπος του Στίβεν Νάιτ στο Μπέρμιγχαμ, η ένταση κορυφώνεται.
Δεκέμβριος 1925. Ο Τόμι  Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) έχει αποκτήσει πρωτοφανή νομιμότητα.
Ο πρώην γκάγκστερ είναι μόνος, αποξενωμένος από την οικογένειά του και με επίκεντρο μόνο την επιχείρησή του. Όταν λαμβάνει μια μυστηριώδη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τόμι αντιλαμβάνεται ότι η οικογένεια Σέλμπι κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Καθώς ο εχθρός πλησιάζει, ο Tόμι φεύγει από την εξοχική του κατοικία και επιστρέφει στο μόνο ασφαλές μέρος που ξέρει: στη μικρή παραγκούπολη του Μπέρμιγχαμ, όπου μεγάλωσε. Αντιμέτωπη  με τη μεγαλύτερη απειλή από ποτέ, η οικογένεια Σέλμπι πρέπει να βρει έναν τρόπο να βάλει τις διαφορές κατά μέρος, να συνεργαστεί, να πάρει τα όπλα και να αγωνιστεί για την επιβίωσή της.

Με ένα εξαιρετικό καστ  που αποτελείται από τον Κίλιαν Μέρφι, την Έλεν ΜακΚρόρι, τον Πολ Άντερσον, τον Άινταν Γκίλεν, τον Άντριεν Μπρόντι και τον Tομ Χάρντι, οι «Peaky Blinders» επιστρέφουν με εκδικητική διάθεση!

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στις 22:00

(Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 4ο: «Επικίνδυνος»

Οι «Peaky Blinders»  παρασύρονται από τους Ιταλούς σ’ ένα κυνηγητό της γάτας με το ποντίκι στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ, όπου ο Τόμι καταλαβαίνει αμέσως ότι βρήκε το δάσκαλό του. Παγιδευμένος στο Σμολ Χιθ, ο Τόμι προσπαθεί να παρηγορηθεί μ’ έναν παλιό του έρωτα, αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί πάντα να έχει αυτό που θέλει.

Καθώς συνεχίζεται η απεργία στο εργοστάσιο, ο Τόμι σκέφτεται την πιθανότητα να νικήσουν οι κομμουνιστές και ο ίδιος να θεωρηθεί προδότης της τάξης του. Στο μεταξύ, ο Τσανγκρέτα ετοιμάζει και άλλη παγίδα.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.