ΕΡΤ1-Τροποποιήσεις προγράμματος 20 – 29.01.2020

ΕΡΤ1-Τροποποιήσεις προγράμματος 20 – 29.01.2020

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ1

Σας ενημερώνουμε ότι από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στις 00:15 προγραμματίστηκε σε επανάληψη στην ΕΡΤ1 η ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «TABOO»  K16  GR  ως εξής:

Δραματική σειρά θρίλερ, παραγωγής Αγγλίας 2017.

Βρισκόμαστε στο Λονδίνο το 1814. Ο Τζέιμς Ντελέινι είναι ένας άνθρωπος που ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου και επιστρέφει στο Λονδίνο βαθιά αλλαγμένος έπειτα από μακρόχρονη απουσία στην Αφρική. Τον θεωρούσαν νεκρό, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ό,τι απέμεινε από την κληρονομιά που του άφησε ο πάμπλουτος πλοιοκτήτης πατέρας του και να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Η κληρονομιά του πατέρα του όμως, είναι σαν ένα δηλητηριασμένο δισκοπότηρο και με εχθρούς να παραμονεύουν σε κάθε σκοτεινή γωνιά, ο Τζέιμς πρέπει να καταφέρει να πλεύσει σε θολά και πολύ επικίνδυνα νερά για να γλιτώσει την ίδια του τη ζωή.

Ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστήριο που το βαραίνουν συνωμοσία, φόνος και απάτη, ξεδιπλώνεται σε μια φλογερή ιστορία έρωτα και προδοσίας.

Παίζουν: Τομ Χάρντι, Μάικλ Κέλι, Ούνα Τσάπλιν, Τζόναθαν Πράις, Ντέιβιντ Χέιμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζέφερσον Χολ, Λίο Μπιλ, Εντ Χογκ.

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 

Επεισόδιο 1ο. Ο Τζέιμς Ντιλέινι που όλοι θεωρούσαν ότι είχε σκοτωθεί στην Αφρική πολλά χρόνια πριν, εμφανίζεται στο Λονδίνο, αλλαγμένος και στοιχειωμένος από το παρελθόν.Ο πατέρας του έχει πεθάνει και η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο με τη Γαλλία και τη Αμερική. Είναι ο κληρονόμος της τεράστιας αυτοκρατορίας πλοίων του πατέρα του και η άφιξή του απειλεί να διαταράξει τα σχέδια της ετεροθαλούς αδελφής του Ζίλφα και του συζύγου της.Εξίσου όμως, απειλούνται και οι πολιτικές φιλοδοξίες της παντοδύναμης εταιρείας Ανατολικών Ινδιών και του προέδρου της Σερ Στιούαρτ Στρέιντζ.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 

Επεισόδιο 2ο. Η θεαματική επανεμφάνιση του Τζέιμς Ντιλέινι αφήνει εμβρόντητη τη λονδρέζικη κοινωνία. Μια νέα ζωή ξεκινά για τον ίδιο, διεκδικώντας παράλληλα την κληρονομιά που δικαιωματικά του ανήκει.Ενώ η πόλη τον αντιμετωπίζει με εχθρότητα και καχυποψία, ο Τζέιμς προσπαθεί να βρει συμμάχους στα πιο παράξενα μέρη.Κατά την ανάγνωση της διαθήκης του πατέρα του, μια απρόσμενη άφιξη απειλεί τα σχέδιά του.Θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Λονδίνου, αλλά και πολύπλοκα ενδοοικογενειακά προβλήματα. Το παρελθόν του όμως, καραδοκεί.

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Επεισόδιο 3ο. Ο Τζέιμς Ντιλέινι ανακαλύπτει έναν απρόσμενο νέο σύμμαχο στο πρόσωπο του δόκτορος Νταμπάρτον. Οι εχθροί του καραδοκούν και ο Τζέιμς αποφασίζει να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές πράξεις, προκειμένου να σώσει τον εαυτό του από βέβαιο θάνατο. Αντιλαμβάνεται ότι πρόσωπα του οικείου του περιβάλλοντος θέλουν να τον καταστρέψουν.

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Επεισόδιο 4ο. Το παλάτι προβαίνει σε μια ύπουλη κίνηση και  η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών, για δικούς της λόγους, συμβάλλει σ’ αυτό το σχέδιο συνωμοσίας.Το Λονδίνο κλείνει σιγά-σιγά τις πόρτες του στον Τζέιμς και εκείνος θα χρησιμοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέσα για να σώσει την επιχείρησή του.Στο μεταξύ, η Λόρνα, η χήρα του πατέρα του, προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν αποτελεί αδύναμο κρίκο.Ο Τζέιμς προσλαμβάνει στην εταιρεία έναν διεφθαρμένο  χημικό, τον Τσόμλι, με «εκρηκτικές» συνέπειες. Κάποια κρυμμένα μυστικά πυροδοτούν ακόμα περισσότερο την ίντριγκα και τη βία.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Επεισόδιο 5ο. Μια μονομαχία την αυγή έχει απροσδόκητη εξέλιξη και ο Τζέιμς υφίσταται εκβιασμό που τον στέλνει σε μια επικίνδυνη αποστολή και σε μια τρελή κούρσα για να προλάβει τον χρόνο.Η ζήλια του Θορν φουντώνει και γίνεται πολύ επικίνδυνη, ενώ η έχθρα ανάμεσα στο Στέμμα και στην Εταιρεία κλιμακώνεται ακόμα περισσότερο.

Επίσης, την Τετάρτη 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 17:00 προγραμματίστηκε η εκπομπή «Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» W σε επανάληψη.