ΕΡΤ1 – «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν» 18.03.2018

ΕΡΤ1 – «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν» 18.03.2018

ΕΚΠΟΜΠΗ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ  

ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ

Με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 19:00

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στον νέο κύκλο της εκπομπής «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν», που παρουσιάζει ο Λάμπης Τσιριγωτάκης από το Λονδίνο.

Ειδικότερα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα εξής θέματα:

Λόρδος Άδωνις
Λόρδος Άδωνις

-Η παρέμβαση του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Τζoρτζ Σόρος στο Brexit, ο οποίος χρηματοδοτεί τα κινήματα που υποστηρίζουν την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και προκαλεί έντονες αντιδράσεις  στον πολιτικό κόσμο. Συνέντευξη με τον ελληνοκυπριακής καταγωγής Λόρδο Άδωνις, ο οποίος ηγείται του κινήματος «Το καλύτερο για την Βρετανία» που είναι εναντίον του Brexit.

Ρόμπιν Μπόρσμπι
Ρόμπιν Μπόρσμπι

-Οι ιπποδρομίες στην Βρετανία. Ένα σπορ για όλη την οικογένεια. Επίσης, είναι και μια τεράστια βιομηχανία που συνεισφέρει δισεκατομμύρια λίρες στην αγγλική οικονομία. Συνεντεύξεις με τον εκπρόσωπο της Βρετανικής Aρχής Iπποδρομιών Ρόμπιν Μπόρσμπι, με τον προπονητή ίππων Ίαν Γουίλιαμς, με τον Έλληνα ιδιοκτήτη ίππων στον αγγλικό ιππόδρομο Σωτήρη Χασιάκο και με τον εκπρόσωπο των γραφείων στοιχημάτων Ρούμπερτ Άνταμς.

Ρούμπερτ Άνταμς
Ρούμπερτ Άνταμς

-Ο Έλληνας χορευτής μπαλέτου Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος κάνει εντυπωσιακή καριέρα στο Λονδίνο.

Στέφανος Δημουλάς
Στέφανος Δημουλάς

-Ο Έλληνας επιστήμονας-ερευνητής Νίκος Κτιστάκης του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ εξηγεί τον πολύ σημαντικό ρόλο της αυτοφαγίας στην λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Νίκος Κτιστάκης
Νίκος Κτιστάκης

Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Λάμπης Τσιριγωτάκης.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Φαραντόπουλος.

Μοντάζ: Στέφανος Φαραντόπουλος.

Σωτήρης Χασιάκος
Σωτήρης Χασιάκος

Ίαν Γουίλιαμς

Ίαν Γουίλιαμς