ΕΡΤ1: «Switch» – Οι Σαμουήλ Ακίνολα, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, Χρήστος Γεωργαλής, Βέρα...

ΕΡΤ1: «Switch» – Οι Σαμουήλ Ακίνολα, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, Χρήστος Γεωργαλής, Βέρα Μακρομαρίδου και Δημήτρης Πλειώνης παίζουν για καλό σκοπό! | 18.10.2024

ΕΡΤ1

«Switch» με την Ευγενία Σαμαρά 

Οι Σαμουήλ Ακίνολα, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, Χρήστος Γεωργαλής,
Βέρα Μακρομαρίδου και Δημήτρης Πλειώνης
 παίζουν για καλό σκοπό!
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00

Το πιο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, με καινούργιες δοκιμασίες, περισσότερη μουσική και διασκέδαση, ταχύτητα, εγρήγορση και ανατροπές, μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές -και όχι μόνο-, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο σημαντικό έργο συλλόγων και οργανώσεων.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 17:00, η Ευγενία Σαμαρά φιλοξενεί στο «Switch» τους ηθοποιούς Σαμουήλ Ακίνολα, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, Χρήστο Γεωργαλή, Βέρα Μακρομαρίδου και Δημήτρη Πλειώνη.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους χαρακτηρίζεται από ευγένεια και διακριτικότητα, καθώς παίζουν για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Διαβάζω για τους άλλους», η οποία απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν λόγω ασθένειας ή αναπηρίας. Τα μέλη τής οργάνωσης ηχογραφούν λογοτεχνικά και πανεπιστημιακά βιβλία, κατόπιν αιτήματος από τυφλούς χρήστες ή τυφλούς φοιτητές και ενδυναμώνουν ηλικιωμένους και ασθενείς, κρατώντας τους συντροφιά και διαβάζοντας τους βιβλία που επιλέγουν.

Παρουσίαση: Ευγενία Σαμαρά
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Ζωή Τσετσέλη
Executive Producer: Πάνος Ράλλης, Ελισάβετ Χατζηνικολάου
Παραγωγός: Σοφία Παναγιωτάκη
Παραγωγή: ΕΡΤ

Δείτε το trailer.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό του επεισοδίου.