Αφιέρωμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα σε μια διαφορετική «Αθλητική Κυριακή» 29.11.2020

Αφιέρωμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα σε μια διαφορετική «Αθλητική Κυριακή» 29.11.2020

Αφιέρωμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα
σε μια διαφορετική «Αθλητική Κυριακή»
Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00

Μεγάλο αφιέρωμα της ΕΡΤ στον Ντιέγκο Μαραντόνα, σε αξιοποίηση του πλούσιου και σπάνιου Αρχείου της δημόσιας τηλεόρασης, στην «Αθλητική Κυριακή», με τον Τάσο Κολλίντζα και την Έλενα Μπουζαλά, που μεταδίδεται απόψε Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00.

Αναδρομή στη ζωή και στην καριέρα του, με στιγμές που τον καθιέρωσαν ως τον κορυφαίο των κορυφαίων.

Συγκινητικές στιγμές της έντονης προσωπικότητάς του, όπως η συνέντευξη που πήρε από τον εαυτό του, το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στην Μπόκα Τζούνιορς και πολλά άλλα, που άφησαν ανεξίτηλο το πέρασμα του μοναδικού Ντιέγκο.

Οι κορυφαίες προσωπικότητες της σύγχρονης εποχής μιλούν για τον Μαραντόνα, λυπούνται για την απώλειά του και τον αποθεώνουν.

Άνθρωποι που τον έζησαν, όπως ο πρόεδρος των αθλητικών συντακτών της Αργεντινής, Κριστιάν Τορίνο και ο διευθυντής της RAI στη Νάπολη, Τζανφράνκο Κόπολα, αποκαλύπτουν ανέκδοτες ιστορίες του Ντιεγκίτο.

Οι επισκέψεις του στην Ελλάδα, για να παίξει με τον ΠΑΟΚ το 1988 και ως ατραξιόν στις φιέστες του Ολυμπιακού, αλλά και η πιθανότητα να φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όλη η ποδοσφαιρική και αθλητική επικαιρότητα στην «Αθλητική Κυριακή» (22:00), που, πέρα από την καθιερωμένη επισκόπηση της Superleague και της διεθνούς επικαιρότητας, πάνω από όλα τιμά τον θρύλο του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα, σε μία εκπομπή διαφορετική από τις άλλες.

Στις 10 μ.μ. την Κυριακή 29 Νοεμβρίου από την ΕΡΤ1.