Εκπομπή-αφιέρωμα στην ΕΡΑσπορ 101,8: «Στράτος Διονυσίου, Βάρδος Λαϊκός και Σαλονικιός» | Δευτέρα...

Εκπομπή-αφιέρωμα στην ΕΡΑσπορ 101,8: «Στράτος Διονυσίου, Βάρδος Λαϊκός και Σαλονικιός» | Δευτέρα 17.05.2021

Εκπομπή-αφιέρωμα στην ΕΡΑσπορ 101,8:
«Στράτος Διονυσίου, Βάρδος Λαϊκός και Σαλονικιός»

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, ώρα 22:00-24:00

Στις 11 Μαΐου συμπληρώθηκαν 31 χρόνια από τον θάνατο του μυθικού Στράτου Διονυσίου και η εκπομπή της ΕΡΑσπορ, «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, στις 10 το βράδυ, είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο ερμηνευτή.

Καλεσμένος του Τάσου Επιτρόπου στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι ο συγγραφέας-βιογράφος, δημοσιογράφος και στιχουργός, Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ μιλούν για τον πατέρα τους Στράτο, οι Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής Διονυσίου.

Ακόμη, στην εκπομπή παρεμβαίνουν οι συνθέτες Τάκης Σούκας, Χρήστος Νικολόπουλος και Θανάσης Πολυκανδριώτης, οι οποίοι θυμούνται στιγμές από την πολύχρονη συνεργασία τους με τον Στράτο Διονυσίου.

Ένα δίωρο αφιέρωμα, γεμάτο από αξέχαστες επιτυχίες, με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του Στράτου Διονυσίου που υπογράφει ο Κώστας Μπαλαχούτης και έχει τίτλο «Στράτος Διονυσίου, Βάρδος Λαϊκός και Σαλονικιός».

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου»: Η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00), ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές, έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Τάσος Επιτρόπου.

 Και διαδικτυακά: https://webradio.ert.gr/eraspor/