Η ΕΡΑσπορ 101,8 παρουσιάζει: Στοίχημα – Μύθοι και πραγματικότητες του κοινωνικού φαινομένου...

Η ΕΡΑσπορ 101,8 παρουσιάζει: Στοίχημα – Μύθοι και πραγματικότητες του κοινωνικού φαινομένου | Δευτέρα 07.06.2021

Η ΕΡΑσπορ 101,8 παρουσιάζει:
Στοίχημα – Μύθοι και πραγματικότητες
του κοινωνικού φαινομένου

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, ώρα 22:00-24:00

 

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 11 Ιουνίου ώς τις 11 Ιουλίου, τα βλέμματα των φιλάθλων θα είναι στραμμένα σε μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου, εκεί όπου θα διεξαχθεί η κορυφαία διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου. Το EURO ξεκινά και οι απανταχού παίκτες του στοιχήματος ετοιμάζονται για τις μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές.

Η ΕΡΑσπορ 101,8 μέσα από την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» με τον Τάσο Επιτρόπου, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, στις 10 το βράδυ, επιχειρεί να προσεγγίσει την κοινωνική διάσταση του φαινομένου και να καταγράψει «μύθους και πραγματικότητες» για το στοίχημα. Πικρές αλήθειες που επιβάλλεται να γνωρίζουμε. Η βαριά βιομηχανία των bookmakers παγκοσμίως. Η διαδρομή του στοιχηματισμού και η γιγάντωσή του μέσα στον χρόνο. Από το ΠΡΟΠΟ του 1959, στο Στοίχημα του 21ου αιώνα.

Καυτά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις, όπως:
Πώς προστατεύονται οι παίκτες και τι πρέπει να προσέχουν;
Ποια είναι η κοινωνική διάσταση του φαινομένου;
Πόσο επηρεάζει την καθημερινότητα και την ψυχολογία μας μία αποτυχία ή μία επιτυχία στα τυχερά παιχνίδια;
Τι γίνεται όταν ξεπεραστεί η «λεπτή κόκκινη γραμμή» και πώς αντιμετωπίζεται ο εθισμός στον τζόγο;

Καλεσμένος στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «100 δρόμοι για την επιτυχία», Αργύρης Παγαρτάνης, ενώ παρεμβαίνουν στην εκπομπή οι δημοσιογράφοι Άγγελος Μενδρινός, Γιάννης Μηνδρινός, Νίκος Μποζιονέλος και Γιάννης Ράνιος.

Ακόμη, στην εκπομπή μιλούν η ψυχολόγος Ελένη Βότικα, υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ που απευθύνεται σε άτομα με πρόβλημα χρήσης αλκοόλ ή παθολογικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, και ο Γιώργος Πουλημάς, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων ΟΠΑΠ και πρόεδρος της Ένωσης Πρακτόρων ΟΠΑΠ του νομού Αττικής.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου», η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101.8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00 – 24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές, έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο!
Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Τάσος Επιτρόπου.

Και διαδικτυακά: https://webradio.ert.gr/eraspor/