Η Λίνα Νικολακοπούλου «Κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ | Δευτέρα 08.02.2021

Η Λίνα Νικολακοπούλου «Κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ | Δευτέρα 08.02.2021

Η Λίνα Νικολακοπούλου «Κάνει παιχνίδι»

στην ΕΡΑσπορ 101,8

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΑσπορ, η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», με τον Τάσο Επιτρόπου, στήνει ένα πάρτι γενεθλίων με 40 ολόλαμπρα κεράκια, όσα και τα δισκογραφικά χρόνια που συμπληρώνει φέτος η Λίνα Νικολακοπούλου

Η κορυφαία Ελληνίδα στιχουργός, φανατική ποδοσφαιρόφιλη, θα «κάνει παιχνίδι» για πρώτη φορά στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας. Τι λέει για τη σωτηρία της ψυχής (που είναι πολύ μεγάλο πράγμα), τις καρδιές (που γίνονται) παλιοσίδερα, για τον έρωτα που σαν ηφαίστειο ξυπνά, για τα ατελείωτα χαράματα, για τους δύσκολους καιρούς, τα δι’ ευχών της ζωής, για τα δρώμενα στο ελληνικό πεντάγραμμο, τους νέους, την κρίση, τη μοναξιά του ταξιδιώτη και πολλά άλλα…

Ένα μουσικό ταξίδι σαράντα ετών γεμάτο από επιτυχίες, εκατοντάδες τραγούδια και εκατομμύρια στίχους. Μια εκπομπή-αφιέρωμα στη μοναδική Λίνα Νικολακοπούλου.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου»

Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΑσπορ 101.8 (διαδικτυακά: https://webradio.ert.gr/eraspor/), καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο!

Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

Info:

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Κάνε παιχνίδι μόνος σου»

Λίνα Νικολακοπούλου

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport