Ο Λευτέρης Μυτιληναίος «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ! 03.02.2020

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ! 03.02.2020

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος «κάνει παιχνίδι»

στην ΕΡΑσπορ 101,8

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 22:00-24:00

Η λαϊκή φωνή που πάνω από 50 χρόνια κοσμεί το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, ο Λευτέρης Μυτιληναίος, θα «κάνει παιχνίδι» τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΑσπορ 101.8.

Αμετανόητος αισθηματίας, από τους τελευταίους ευγενείς σ’ έναν άσπλαχνο, σκληρό κόσμο που αλλάζει με ανελέητη ταχύτητα και βαρβαρότητα θα παραχωρήσει μία εκ βαθέων συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα του, γι’ αυτούς που τον αδίκησαν και γι’ αυτούς που τον αγάπησαν.

Ο λαϊκός τροβαδούρος, δηλωμένος φανατικός ακροατής του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου, αναμένεται να μιλήσει για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, για τους έρωτες και τα χόμπι του.

Έγινε αμέσως «είδωλο». Δεν υπήρξε ποτέ «κομπάρσος» χάρη στα τραγούδια που του εμπιστεύτηκαν κορυφαίοι συνθέτες, οι οποίοι δεν είχαν «αμφιβολίες» για τη φωνή του και την αξία του.

Τραγούδια που έχουν αποικήσει στις καρδιές μας, που τα βάζουν με το χρόνο, που απειλούν να ζωντανέψουν τις αναμνήσεις μας, θα ακουστούν ξανά από τον ίδιο τον ερμηνευτή τους.

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου»

Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο!

Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

Συντονιστείτε!

ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Info:

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Κάνε παιχνίδι μόνος σου»

Λευτέρης Μυτιληναίος

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport