Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ΕΡΑσπορ! 27.05.2019

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ΕΡΑσπορ! 27.05.2019

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης

στην ΕΡΑσπορ!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, στις 22:00

Η εκτόξευση του ελληνικού μπάσκετ μοιάζει με παραμύθι. Και σαν παραμύθι που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορούσε παρά να έχει το δικό του «Δράκο».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής ομάδας και μία από τις μυθικές μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ, θα βρεθεί για δύο ώρες στο στούντιο της ΕΡΑσπορ.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, στις 10 το βράδυ, στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου», καλεσμένος του Τάσου Επιτρόπου και του Γιάννη Ντεντόπουλου, ο «Δράκος» θα ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής και της ένδοξης καριέρας του.

Θα φορέσει τα ακουστικά, θα πάρει το μικρόφωνο και θα επιλέξει τις μελωδίες που έντυσαν τη διαδρομή του από τα ανοικτά της Νίκαιας, στην κορυφή του μπασκετικού Έβερεστ.

 

«Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»

Κάθε Δευτέρα, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες, συγγραφείς και φυσικά αθλητές έχουν τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

Ακούστε το τρέιλερ της εκπομπής εδώ:

Συντονιστείτε!

ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Info:

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ΕΡΑσπορ 101,8

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport