Ο Τελικός του Europa League στην ΕΡΤ: Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ |...

Ο Τελικός του Europa League στην ΕΡΤ: Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | Τετάρτη 26.05.2021

Ο Τελικός του Europa League παίζει στην ΕΡΤ1

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, στις 22:00

Παρακολουθήστε τον Τελικό του UEFA Europa League σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση από την ΕΡΤ1, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, στις 22:00, σε περιγραφή του Ηλία Χριστογιαννόπουλου και του Ιωσήφ Νικολάου.

Αγγλοϊσπανική κόντρα στον πολωνικό Βορρά, στις ακτές της Βαλτικής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναζητεί το πρώτο της τρόπαιο έπειτα από τέσσερα χρόνια. Επιδιώκει να κερδίσει το UEFA Europa League για δεύτερη φορά, μετά την κατάκτησή του στη Στοκχόλμη το 2017.

Η Βιγιαρεάλ του Μαρθελίνο συμμετέχει στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της, κουβαλώντας την εξαιρετική κληρονομιά του ισπανικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η δράση αρχίζει στις 21:30, με την Pre Game εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ράνιος. Με καλεσμένο τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από την προετοιμασία των ομάδων.
Η σέντρα του Τελικού, στις 22:00, στο Γκντανσκ της Πολωνίας.
Μετά την ολοκλήρωση και της απονομής στη νέα κάτοχο του UEFA Europa League, θα ακολουθήσει η Post Game εκπομπή (00:30 – 02:00), με την ανάλυση, το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του Τελικού.

Τετάρτη 26 Μαΐου, Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το Γκντανσκ της Πολωνίας, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από την ΕΡΤ1.

Μάιος, μήνας τελικών, φυσικά στην ΕΡΤ.