Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ! 02.12.2019

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ! 02.12.2019

«Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στην ΕΡΑσπορ!
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 22:00-24:00

Νύχτα μαγική κι ονειρεμένη με όλες τις αναμνήσεις από τη μουσική πορεία του σπουδαίου συνθέτη, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και δημιουργού ανεπανάληπτων λαϊκών τραγουδιών, Θανάση Πολυκανδριώτη, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ακροατές της ΕΡΑσπορ 101,8 τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, στις 22:00, μέσα από την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου».

Η εκπομπή θα έχει τον συμβολικό και πάντα διαχρονικό τίτλο «Ζηλεύω τα πουλιά», μια μεγάλη προφητεία του Στέλιου Καζαντζίδη, που έντυσε υπέροχα και μοναδικά ο σπουδαίος σολίστ και εκπαιδευτικός. Άλλωστε, η δημιουργία ενός τραγουδιού είναι από μόνη της μια ιστορία.

Ακόμη, θα ακουστούν τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Μίμη Πλέσσα και του Μάνου Χατζιδάκι, που αποτυπώθηκαν στο βινύλιο από τη δική του πενιά και σημάδεψαν την ελληνική δισκογραφία.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης θα βρεθεί στο στούντιο του δημόσιου αθλητικού ραδιοφώνου για να αναδείξει το ρόλο του μπουζουκιού στη λαϊκή μουσική, «μπλέκοντας» μοναδικά τραγούδια από διαφορετικές δεκαετίες.

Έπειτα από 55 χρόνια καλλιτεχνικής εμπειρίας σε δισκογραφία, συναυλίες και εκπαίδευση, ο συνθέτης θα παρουσιάσει -ουσιαστικά- ένα λαϊκό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, με πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο.

Συνοδοιπόροι σ’ αυτή την ξεχωριστή εκπομπή-αφιέρωμα, οι δημοσιογράφοι Βαγγέλης Κουκούλογλου και Τάσος Επιτρόπου.

«Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»

Καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες και φυσικά αθλητές, έχουν πλέον τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.

Ακούστε το τρέιλερ της εκπομπής εδώ: 

Συντονιστείτε!

ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Info:

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 22:00

Εκπομπή: «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου»

Θανάσης Πολυκανδριώτης

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport