«Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1 – Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράζεται γλυκές...

«Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1 – Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράζεται γλυκές στιγμές της μεγάλης διαδρομής του | Παρασκευή 21.10.2022

«Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1 

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράζεται γλυκές στιγμές
της μεγάλης διαδρομής του

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στις 23:30

Το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από 64 ολόκληρα χρόνια στο θέατρο, έπαιξε για πρώτη φορά τραγωδία, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, απόδειξη ότι καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πλούσιας καριέρας δεν έχει σταματήσει να τολμά και να πειραματίζεται.

Ο μεγάλος μας ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου έρχεται στην παρέα του «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 23:30, για ένα… προφιτερόλ και πολλές περισσότερες γλυκές στιγμές της μεγάλης διαδρομής του.

Μιλάει για την απρόσμενη επιτυχία της κλασικής πλέον σκηνής με το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», που έκανε ένα ολόκληρο θέατρο να βουίζει, όπως λέει, και τον ίδιο θιασάρχη μέσα σε μια νύχτα, για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για το αν περίμενε την επιτυχία του ως «Αντωνάκης» στην ταινία «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνεις με μια μητέρα σταρ, αλλά και τη μελαγχολία των πρώτων χρόνων της ζωής του, όταν αναγκαζόταν να συμβιώσει με τη γιαγιά του σε μια περιοχή με 72 οίκους ανοχής τριγύρω. Εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, την απαιτητική εκπαίδευσή του δίπλα στον Κάρολο Κουν αλλά και τη ρήξη με τον μεγάλο θεατράνθρωπο.

Από τους πρωτοπόρους στην ελληνική τηλεόραση, μιλάει για την «ερωμένη» του, όπως τη χαρακτηρίζει, τις πρώτες σειρές που έγραψε, για τα τηλεοπτικά σενάρια που συνεχίζει να γράφει ανελλιπώς και σχολιάζει το σημερινό τηλεοπτικό πεδίο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μια ξεχωριστή συνέντευξη.

  

Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Φωτογραφίες: Μπάμπης Κουγεμήτρος

Δείτε το τρέιλερ.