ΕRT World: ΠΡΕΜΙΕΡΑ «Καρτ ποστάλ» – Απόψε Δευτέρα 24.01, στις 23:00

ΕRT World: ΠΡΕΜΙΕΡΑ «Καρτ ποστάλ» – Απόψε Δευτέρα 24.01, στις 23:00

ΕRT WORLD – ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Απόψε Δευτέρα 24.01, στις 23:00
«Καρτ ποστάλ» 
Η σειρά μυθοπλασίας της Βικτόρια Χίσλοπ
μας ταξιδεύει σε
Κρήτη και Λονδίνο
μέσα από 12 συναρπαστικές ιστορίες

Η σειρά μυθοπλασίας, «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», κάνει πρεμιέρα στην ERT World απόψε 24 Ιανουαρίου, στις 23:00.

Η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές της ΕΡΤ το περασμένο φθινόπωρο, εντάσσεται στο πρόγραμμα της ERT World δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες ομογενείς, στις νεότερες γενιές αλλά και στο διεθνές κοινό να παρακολουθήσει μια ξεχωριστή σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών με μοναδικές ερμηνείες.

«To αγόρι με το ασημί κοστούμι» είναι ο τίτλος της πρώτης από τις 12 συναρπαστικές αυτοτελείς αλλά και συνδεόμενες ιστορίες, σε σκηνοθεσία  Γιώργου Παπαβασιλείου και σενάριο Νίκου Απειρανθίτη με πρωταγωνιστή και συνδετικό κρίκο της σειράς, τον Aνδρέα Κωνσταντίνου, και εξαιρετικούς ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Κρυσταλλία Κεφαλούδη.

«To αγόρι με το ασημί κοστούμι»

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένας καταξιωμένος αρχαιολόγος, με καταγωγή από την Κρήτη, φτάνει στο νησί με σκοπό να βοηθήσει με τις γνώσεις του σε μια τοπική ανασκαφή. Σε λίγες ημέρες πρόκειται να έρθει από το Λονδίνο και η σύντροφός του Σάρα (Κρυσταλλία Κεφαλούδη), στην οποία σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου.

Όταν αυτή δεν έρχεται, ο Τζόζεφ αρχίζει μια περιπλάνηση σε τόπους που έχει επισκεφτεί ως παιδί. Εκεί, θα γνωρίσει τον Άκη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), έναν ντόπιο, προσκολλημένο στο παρελθόν, φορτωμένο με το βαρύ χρέος της εκδίκησης.

Η αρραβωνιαστικιά του πριν από χρόνια τον ατίμασε. Τον εγκατέλειψε γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας. Έκτοτε, η οικογένεια της νύφης στο χωριό ζει αγωνιώντας ότι κάποια στιγμή θα τους εκδικηθεί, θα πάρει το αίμα του πίσω.

Η ιστορία…

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος, σχεδιάζοντας να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη. Όταν εκείνη δεν εμφανίζεται στο αεροδρόμιο την ημέρα της αναχώρησης, ο Τζόζεφ επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή και αρχίζει μια μοναχική περιπλάνηση στο νησί, ένα δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του. Αποκαρδιωμένος, αρχίζει να στέλνει καρτ ποστάλ στο σπίτι της πρώην, πια, συντρόφου του στο Λονδίνο, αφηγούμενος ιστορίες που ακούει ή βιώνει στην Κρήτη. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι τις κάρτες παραλαμβάνει η νέα ένοικος του σπιτιού, η Έλι, η οποία αναπτύσσει συναισθήματα για τον μυστηριώδη άντρα… Μπορούν οι μύχιες σκέψεις ενός αγνώστου στο χαρτί να τον κάνουν ερωτεύσιμο;

Η σειρά «Καρτ ποστάλ» θα μεταδίδεται και σε επανάληψη  στην ΕRT World κάθε Τρίτη στις 04:00 τα ξημερώματα.