ΕΡΤ1: Η Κατερίνα Δίβαρη και η Ελένη Κλαούντια Πόλακ στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ...

ΕΡΤ1: Η Κατερίνα Δίβαρη και η Ελένη Κλαούντια Πόλακ στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas | 05 & 06.06.2021

Η Κατερίνα Δίβαρη και η Ελένη Κλαούντια Πόλακ
στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas
 Με τον Γιώργο Καπουτζίδη 

Tο νεότερο μέλος της Ολυμπιακής Oμάδας της ιστιοπλοΐας, την 21χρονη Κατερίνα Δίβαρη, και την αθλήτρια του επί κοντώ Ελένη Κλαούντια Πόλακ, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, στις 18:15, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. 

Η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα. Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε λίγα λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Επίσης, μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στις 00:15.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, ώρα 18:15

Εκπομπή 21η: Κατερίνα Δίβαρη – Ιστιοπλοϊα, RSX

Η 21χρονη Κατερίνα Δίβαρη είναι το νεότερο μέλος της Ολυμπιακής Oμάδας της ιστιοπλοΐας. Στην τελευταία παρουσία της κλάσης RSX σε Ολυμπιακούς, η Δίβαρη θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Στον Δρόμο για το Τόκιο, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε στάση στην παραλία της Βάρκιζας στην Αττική, για να γνωρίσει καλύτερα την Κατερίνα, η οποία προσπάθησε να τον μυήσει στην ιστιοσανίδα.

Δείτε το trailer.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, ώρα 18:15

 Εκπομπή 22η: Ελένη Κλαούντια Πόλακ – Στίβος, επί κοντώ

Σε παγκόσμια υπερδύναμη του επί κοντώ των γυναικών έχει εξελιχθεί η Ελλάδα, που μαζί με τις ΗΠΑ θα είναι η μοναδική χώρα που θα έχει τρεις αθλήτριες στο αγώνισμα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ελένη Κλαούντια Πόλακ είναι η έβδομη Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ, που θα αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Τόκιο θα πλαισιώνει τις έμπειρες Κατερίνα Στεφανίδη, Νικολέτα Κυριακοπούλου. Έμπειρος πλέον και ο Γιώργος Καπουτζίδης, στην τρίτη εκπομπή για το επί κοντώ, γνωρίζει τα μυστικά του αγωνίσματος, μας παρουσιάζει την Πόλακ και τα όνειρά της για τους Αγώνες του Τόκιο.

 

Δείτε το trailer.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media