ΕΡΤ1: Η Βασιλεία Καραχάλιου στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas | 12.06.2021

ΕΡΤ1: Η Βασιλεία Καραχάλιου στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas | 12.06.2021

Η Βασιλεία Καραχάλιου 
στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas
 Με τον Γιώργο Καπουτζίδη 

Την ιστιοπλόο Βασιλεία Καραχάλιου συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, στις 18:15, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. 

Η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα. Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε λίγα λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Επίσης, μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στις 00:15.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, ώρα 18:15

Εκπομπή 23η: Βασιλεία Καραχάλιου – Ιστιοπλοΐα, ράντιαλ

Ξεκίνησε την ιστιοπλοΐα σε μικρή ηλικία και πολύ γρήγορα ήρθε και ο πρώτος παγκόσμιος τίτλος. Ακολούθησαν πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ανέβηκε στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως το μεγάλο όνειρο παρέμειναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η Βασιλεία Καραχάλιου θα είναι η πέμπτη συμμετοχή της Ελλάδας στην κατηγορία των ράντιαλ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με στόχο να είναι και η καλύτερη. Στον Δρόμο για το Τόκιο, η Ελληνίδα ιστιοπλόος μοιράζεται με τον Γιώργο Καπουτζίδη τις ολυμπιακές της επιθυμίες, αλλά και το μικρό σκάφος ράντιαλ, στα νερά του Μικρολίμανου.

Δείτε το trailer.

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media