ΕΡΤ1: Ο Μίλτος Τεντόγλου & η Μαρία Σάκκαρη στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ...

ΕΡΤ1: Ο Μίλτος Τεντόγλου & η Μαρία Σάκκαρη στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas με τον Γιώργο Καπουτζίδη 17 & 18.04.2021

Ο Μίλτος Τεντόγλου & η Μαρία Σάκκαρη  

στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas

 Με τον Γιώργο Καπουτζίδη 

Δύο αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, τον Μίλτο Τεντόγλου και τη Μαρία Σάκκαρη, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, στις 18:15, στο πλαίσιο της εκπομπής Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. 

Η νέα εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα. Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε λίγα λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Επίσης, μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στις 00:15.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media

Σάββατο 17 Απριλίου 2021, ώρα 18:15

Εκπομπή 7η: Μίλτος Τεντόγλου – στίβος, μήκος

Από το «παράνομο» παρκούρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ενασχόληση του Μίλτου Τεντόγλου με τον στίβο ξεκίνησε για να σταματήσει να κάνει παρκούρ πηδώντας από τους τοίχους του Δημοτικού Σταδίου Γρεβενών. Φυσικό ταλέντο, αν και άργησε να μπει στον πρωταθλητισμό, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια και υποψήφιος για μια θέση στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, ο Μίλτος Τεντόγλου προσπαθεί να μυήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στα μυστικά του περίπλοκου αγωνίσματος του μήκους, βοηθώντας τον να ξεπεράσει τις φοβίες του και να κάνει μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Δείτε το trailer.

 

Κυριακή 18 Απριλίου 2021, ώρα 18:15

Εκπομπή 8η: Μαρία Σάκκαρη – τένις, απλό και μεικτό

Το παιδικό όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη

Περίπου 37 χρόνια μετά τη συμμετοχή της Αγγελικής Κανελλοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες (1984), η κόρη της Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Κάνοντας πραγματικότητα το παιδικό της όνειρο, θα αγωνιστεί στο Τόκιο τόσο στο απλό όσο και στο μεικτό, με συμπαίκτη τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στον Δρόμο για το Τόκιο, η Σάκκαρη εξηγεί στον Γιώργο Καπουτζίδη γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι για την ίδια πιο σημαντικοί από τα γκραν σλαμ και προσπαθεί να του μάθει τα μυστικά του τένις, επιχειρώντας να του διορθώσει την τεχνική… τινάγματος χαλιού.

Δείτε το trailer.