ΕΡΤ1: Ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής & η Νικολέτα Κυριακοπούλου στον...

ΕΡΤ1: Ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής & η Νικολέτα Κυριακοπούλου στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas | 29 & 30.05.2021

Ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής

και η Νικολέτα Κυριακοπούλου

στον ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas

 Με τον Γιώργο Καπουτζίδη 

Τους χάλκινους Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, και την πρωταθλήτρια Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ, Νικολέτα Κυριακοπούλου, συναντά ο Γιώργος Καπουτζίδης, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, στις 18:15, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ-Team Hellas», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. 

Η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα. Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε λίγα λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Επίσης, μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στις 00:15.

Ποια είναι η Team Hellas

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Σάββατο 29 Μαΐου 2021, ώρα 18:15
Εκπομπή 19η: Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, ιστιοπλοΐα – 470

Χάλκινοι Ολυμπιονίκες πριν από πέντε χρόνια στο Ρίο της Βραζιλίας, ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής θα ταξιδέψουν στο Τόκιο έχοντας και πάλι υψηλούς στόχους σε έναν αγώνα, που ίσως και να είναι ο τελευταίος τους ως δίδυμο.

Στον Δρόμο για το Τόκιο, θυμούνται τις ημέρες της μεγάλης επιτυχίας του 2016, αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για τους Ολυμπιακούς που ακολουθούν και προσπαθούν να δείξουν στον Γιώργο Καπουτζίδη τα μυστικά των 470, της πιο πετυχημένης ιστιοπλοϊκής κατηγορίας για την Ελλάδα. Θα μας αποκαλύψουν και αν αντέχουν, ύστερα από τόσα χρόνια, ο ένας τον άλλο

Δείτε το trailer.

Κυριακή 30 Μαΐου 2021, ώρα 18:15
Εκπομπή 20ή: Νικολέτα Κυριακοπούλου – Στίβος, επί κοντώ
 

Τέταρτη φορά θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Νικολέτα Κυριακοπούλου, πρώτη όμως ως… μαμά. Στα 35 της χρόνια, ονειρεύεται την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό επί κοντώ Ολυμπιακών Αγώνων με την κόρη της να μπορεί να την παρακολουθήσει.

Έχοντας ξεπεράσει σοβαρούς τραυματισμούς, η Κυριακοπούλου, με το χαρακτηριστικό της πείσμα, δεν το έβαλε κάτω και δεν τα παράτησε. Το ίδιο έκανε και με την προσπάθειά της να μάθει στον Γιώργο Καπουτζίδη επί  κοντώ. 

Δείτε το trailer.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media